Rick Astley először lép fel Magyarországon

A cikk olvasási ideje kb. kevesebb mint egy perc

Októberben egyszerre lép majd a Papp László Budapest Sportaréna színpadára Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wilde, Rick Astley és Boy George.

Szörnyű repülésfóbiája ellenére is Budapestre repül Rick Astley, aki október 2-án Kim Wilde, Boy George Paul Young és Nik Kershaw társaságában lép fel a Here and Now [1] nevű szuperkoncerten.

A múltidéző csapat tagjaként először lép fel Magyarországon Rick Astley, akinek többek közt a Never Gonna Give You Up-ot és az idegesítő Rickrolling jelenséget köszönhetjük.

Az idén 44 éves Richard Paul Astley még a 80-as években, egy amerikai turné alkalmával szedte össze repülésfóbiáját, azóta évente csak egy-két alkallommal hajlandó repülőre ülni – tudtuk meg a koncert szervezőitől.Rick reneszánszát éli, az MTV Europe Music Awards-on 2008-ban Minden Idők Legjobb Előadója díjjal jutalmazták.A 160 perces 80-as évekbeli retro-műsorra a jegyek 9 900 és 23 900 forint között kaphatóak.

Index.hu

GD Star Rating
loading...

Vélemény?

About aaa

Check Also

Évszakokban rejlő lehetőségek

Az évszakok változásának megvan a maga ciklikussága, harmóniája, belső ritmusa. Ha figyelemmel kísérjük az adott …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..