Vesztett az igazság: Samsung kontra Apple

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Több éve tart már az Apple és a Samsung közötti viszály, a két cég több ország legfelsőbb bíróságán jelenleg is perben áll. Az Apple-nek többször sikerült már ideiglenesen betiltania a Samsung különböző termékeit, most viszont – érthetetlen módon – a Samsung javára döntött az Egyesült Királyság bírósága.

A döntés értelmében a Samsung táblagépei nem sértik az Apple iPad-hez köthető szabadalmait, és erre az Apple-nek is fel kell hívnia a közvélemény figyelmét. A rendelet szerint az Apple brit honlapján, illetve több brit lapban is reklámozni kell az ügy kimenetelét.


Az Apple honlapján legalább 6 hónapig szerepelnie kellene a hivatalos bírósági döntést közlő okirat kivonatának, ezzel korrigálva a cég korábbi állításait, miszerint a Samsung táblagépei másolják az iPad-et.

Colin Birss bíró döntését azzal magyarázta, hogy a Galaxy Tab közel sem olyan “cool” mint az iPad, ezért biztosan nem arról másolták…

Végezetül azért összegyűjtöttem nektek az évek folyamán felgyűlt Samsung másolatokat, szerintem a képek magukért beszélnek:

 

ez már teljesen megmagyarázhatatlan, hogy mit keres safari és app store ikon egy samsung boltban

Ezek már csak érdekességképp:

GD Star Rating
loading...
Vesztett az igazság: Samsung kontra Apple, 3.1 out of 5 based on 9 ratings

Vélemény?

About Svecc

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …

3 hozzászólás

  1. Nemrég még azt olvastam h a google nyilvánosan rászólt a Samsungra h ne másolja az Apple-t. Mind1 most legalább kapatok egy milliárd dolláros büntetést…

  2. Mi lesz itt? Befenyit a google is a samsung oldalan az apple ellen, kozben meg egymasnak adjak el a cuccokat a hatso kertben…

  3. Rohadt Samsung, köcsög ferdeszemüek

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..