A főnökök főnöke

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A maffia filmek kedvelői örülhetnek, hiszen a jövő évben fogják bemutatni a mozik azt a filmet, amely minden idők egyik leghíresebb maffia főnökéről fog szólni, John Gotti-ról. A Gambino család feje volt, amely egész New York területét uralta. Szegény körülmények között nevelkedett, már 12 évesen rablásokból szerezte kenyerét és karrierje csúcsán a New York maffiacsaládok közül is a legnagyobb tekintélynek örvendő Gambino family feje lett. Nos, a jövőre elkészülő valószínűleg nagy bevételeket hozó film főszereplői, John Gotti akit John Travolta fog játszani, aki nem maradhat ki Al Pacino Neil Dellacroce-t alakítja majd, aki a Gambino család meghatározó egyénisége volt, továbbá Joe Pesci lesz Gotti helyettese. Megjelenik még a filmben Lindsay Lohan is.

Aki esetleg nem ismeri az előbb felsorolt személyeket illetve a Gambino család történetét, de felkeltette az érdeklődését, javaslom nézzem meg az ” A Maffia tanúja, A “Gotti”, ” a “Nagymenők” vagy a ” Főnökök főnöke” című filmek valamelyikét. Nagyjából mindegyik film ugyanarról szól és mindegyik film valós történetet dolgoz fel.

Al Pacino-nak van a legnagyobb rutinja ha fogalmazhatok így, a gengszter szerepek eljátszásában. Hiszen számtalan hasonló témájú filmben főszereplőként mutatkozott be. “A keresztapa” című trilógia, a ” Fedőneve: Donnie Brasco”, a “Sebhelyesarcú” vagy a ” Carlito útja”.

A képen látható ugye a jól ismert színész John Travolta, mellette pedig balra a ifjabbik John Gotti! Tiszta apja ez a fiú! Külsőleg! Hiszen, állítólag ő már jó útra tért és nem kívánta tovább vezetni apja után, a több milliárd dolláros maffia birodalmat. Az elmúlt években ellene folyó perek, pedig “tévedések voltak”. Elítélni ugyanis egyszer sem sikerül, mert az esküdtek nem tudtak megegyezni a rá kiszabható büntetésről, If. John Gotti egyfolytában azt hangoztatta, hogy ő már jó útra tért ,ezzel sikerült is elbizonytalanítania az esküdteket. A New York-i ügyészek gondolkoztak, hogy ötödször is megpróbálják elindítani az eljárást, de végül letettek az ötletről. Gotti ügyvédje így kommentálta az ügyészség lépését ” Helyes döntés, remélem, ezúttal kitartanak elhatározásuk mellett, és békén hagyják Johnt és családját.”

Most pedig a “kicsi” Gotti, bizonyára már izgatottan várja a családjáról készülő filmet. Mi pedig úgyszintén…

GD Star Rating
loading...
A főnökök főnöke , 4.5 out of 5 based on 4 ratings

Vélemény?

About JJ

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..