Jobbik siker a Tiszánál

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A Tiszavasváriban rendezett időközi választást nagy arányban a Jobbik nyerte.  A hírek szerint a szocialisták táborában különösebb változás nem figyelhető meg, viszont a Fidesz által pártolt az időközi választást kikényszerítő civilszervezet támogatottsága gyengült.  A magas részvétellel záró szavazáson, 1 vagy 2 körzet kivételével, mindenhol a Jobbik nyert.

Alkohol tartalmú  italok osztogatása?!

Az MSZP a helyi választási bizottsághoz fordult panaszával miszerint, hajnalban a város több pontján, szervezett választói mozgósításra lettek figyelmesek és állításuk szerint alkohol tartalmú ital osztogatás történt. A helyszínen felismerni vélték Ráduly Zsoltot is a Fidesz által támogatott a  Tiszavasváriért Közéleti Egyesület polgármesterjelöltjét. A Jobbik szerint is súlyos törvénysértések történtek, amikért a Fidesz által támogatott civil szervezet a felelős. Mint közleményükben írják, a fideszesek tömegesen szállították szavazni a helyi cigányokat. Gyüre Csaba, a Jobbik országgyűlési képviselője 15 gépjármű vezetője ellen tett feljelentést.

A városban ezen a napon zajlott az élet, nem egy átlagos vasárnap este volt az biztos. A megszokottnál több rendőr járőrözött fel s alá a városban, a megszokott vasárnap esti csendet felváltotta az autók zaja. A különböző pártok szimpatizánsai csoportokba tömörülve a városban várták az eredményt. Egyesek kocsival köröztek körbe körbe, hátha valamilyen törvénytelenségre bukkannak. Mintha mindenki a magánnyomozó szerepét játszotta volna, úgy figyelték egymást az emberek.

A Jobbik polgármesterjelöltje győzőtt 2411 szavazattal, Ráduly Zsolt (TKE) előtt, aki 1707 szavazatot kapott. Ez 51 és 36%-os eredményt jelent. Tímár Istvánnéra, a szocialisták jelöltjére 499-en szavaztak, így 10,54%-os eredményt ért el, míg az Árok Kornél nevével fémjelzett Szem-pont Egyesület támogatottja, Aleva István 116 voksot gyűjtött össze.

A tiszavasvári emberek két éves Jobbik vezetés után, most újra döntés elé kerültek és újból bizalmat fektettek a pártba illetve Fülőp Erikbe. A városlakók ezzel köszönetüket fejezték ki meghálálva a sok munkát a polgármesternek, hiszen nagy mértékben csökkentette a város adósságát, valamint az új munkahelyteremtése project is sikerrel zárult, ugyanis Tiszavasváriban megnyitotta kapuit a Járműszerelvényt gyártó Zrt. melynek köszönhetően új munkalehetőségek nyíltak meg a Tiszavasvári lakosok előtt.

GD Star Rating
loading...
Jobbik siker a Tiszánál, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Vélemény?

About JJ

Check Also

Orbánék semmibe veszik a magyarok akaratát!

Tegnap az esti órákban érkezett a hír, hogy visszavonják a budapesti 2024-es Olimpiára benyújtott pályázatot. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..