Miért éppen Chuck Norris?

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Bizonyára már mindenki szembe találta magát az interneten keringő viccekkel,azokkal a poénokkal,amik Chuck Norris nevéhez fűződnek.A mi nap én is láttam egy ilyet,ami a következőképp hangzik:

“72 éves korában elhunyt a híres kultfigura és színész,Chuck Norris.De már jobban van.”

Megmondom őszintén igen jót derültem ezen és azóta is,amikor eszembe jut.Azt is megvallom,hogy körülbelül annyit tudok a filmjeiről,mint az autószerelésről,ergo semmit, így a sokaknak egyértelmű kérdés fogalmazódott meg bennem,(amiért ezúton is elnézését kérem minden hozzáértőtől).Miért éppen Chuck Norris?Miért nem Steven Seagal,Arnold Schwarzenegger vagy akármelyik kemény fiú. Ezen indulattal feküdtem neki a googlenek és átvizsgálva néhány hozzászólást meg is kaptam a választ.Miszerint minden egyes filmjében olyan tehetségesen küzd meg az elemekkel,úgy feszegeti a fizika határait,ahogy az valójában képtelenség lenne,egyetlen körbepörgő rúgással képes hatástalanítani 5 embert is, és hogy egyetlen másik férfi színész sem tesz ilyen bizarr elemeket filmjeibe.

Jó jó gondoltam,ennyire elvetemült csak nem lehet,de mivel 5 percet sem néztem még meg,semmit amiben szerepelt volna(ez nem a véletlen műve), így kénytelen kelletlen bepötyögtem az interneten a nevét és hogy milyen filmjei vannak.(most épp ezt teszem,úgyhogy egy kis szünetet tartok)

Szünet…

Hát..nem egyszerű..mármint a keresés,ne értsen félre senki.Miután rákerestem,hogy milyen filmjei vannak,cserébe csak poénokat találtam.Megjegyzem az IHM paródia egész jó,de persze nem ez volt a keresés célja.Hát keresgéltem tovább.A következő,amit találtam egy mix a rá vonatkozó,róla szóló viccekből.Kezdtem megijedni,hogy mi történt Chuck Norris nem is létezik?De végül is találtam filmrészleteket is…

Hogy miket is?Lássuk..

Egy csapat rossz arcú fiatalember megtámad egy papot,majd jön chucki és támadásba lendül,majd rárúg kettőt.Jön a társa is,de persze ő nem bír az óriásra nőtt bűnözővel ki nyakába vette a néger srácot,mire Chuck rálőtt az izomkolosszusra.Válaszképp az eldobta a fekete srácot chuck irányába,aki simán elkapta a repülő,nagyjából 80-90 kilós társát..

Egy újabb gyöngyszem. Chuck és a helikopter.A helikopter üldözőbe veszi az autóval haladó Chuckot,akit persze nem ér utol,nem baj a versenyfutás egyre izgibb. Chuck befékez a helikopter elébe kerül,majd megfordulván szembe kerülnek egymással..farkasszemet néznek,Chucknak arcán egy ideg se mozdul.A fegyverekhez nem értek,de a repülő egység szemmel láthatóan jobban fel volt vértezve fegyverrel,mint Norris,de sebaj.A pilóta rálőtt az autóra,majd az felrobbant,de a hős színész nemhogy túléli,még le is vadássza a helikoptert.Ezt nevezem!

Azok számára,akik hasonlóan hozzám nincsenek ilyen információk birtokában,vagy azok akikben felmerült ugyanez a kérdés,nyugodt szívvel mondhatom,hogy majdnem teljesen utána jártam a miérteknek,de azt is elmondanám,hogy csak ennyi példára volt kapacitásom és inkább maradnék a vicceknél.Lényeg a lényeg,hogy Chuck Norris ép és egészséges,vagy csak..már rég halott,csak a halál nem mert elmenni érte.

GD Star Rating
loading...
Miért éppen Chuck Norris?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Vélemény?

About Lilien

Check Also

Kondorosi iskolások filmterve vált valóra

Közel húsz általános iskolai osztály diákjai pályáztak filmtervekkel az EAThink2015 Európai Uniós projekt nemzetközi pályázata …

4 hozzászólás

  1. Belőlem még Steven Seagal filmjei váltanak ki hasonló reakciót:)

  2. azért már a jó öreg Bruce Willis is jön fel hozzá:D
    pl a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed moziban, mikor.. de nézzd :DD

  3. na neeeeeee:D ez nagyon durva:D abban igazad van,hogy vannak filmek amiket nem szabad komolyan venni a valóságtartalmuk,hitelességük miatt,ahogy ezt sem,de valamiért akkor sem tudnám megnézni.Talán annyira szélsőséges,eltúlzott, ahhoz képest,hogy maga a történet a valóság talaján mozog.Túlzottan szemben állnak egymással és ez inkább irritál benne,mint megnevettet.Mert pl. a Harry Pottert szeretem,pedig az meg még képtelenebb,de ott eleve a főfonal sem hiteti el,hogy ez létezik.Lehet vele azonosulni,vagy hogy is mondjam:)

  4. Van egy-két olyan filmje, ami elcsúszik, mint akciófilm, de Chuck Norris-os filmet csak úgy szabad megnézni, mintha egy Roger Moore-s James Bond filmet néznél: nem szabad komolyan venni. 🙂 Azért hagyj mutassak egy gyöngyszemet:

    Ha a filmjeinek a listájára vagy kíváncsi, ne a google-nek feszülj neki (ott tényleg csak vicceket fogsz találni sok oldalon keresztül), hanem a port.hu-nak vagy az imdb-nek. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..