Célkereszt: Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Szóval befutott a Twilight sorozat utolsó része is, a Hajnalhasadás második része. Mi csak jóval később láthattuk, mert ugye mi viszi rá az embereket mégis, hogy beüljenek Alkonyat filmeket nézni. Oké aláírom, a gyűlölködő facsarkodó közvéleménnyel ellentétben, nekem sikerült elhelyeznem magamban a Twilight filmeket, valahol látom a lét alapját, meg aztán amíg az emberek képesek kardoskodni egy logikai hibáktól hemzsegő Transformers filmek mellett, addig ne hőbörögjenek a csillogó vámpírokon, szerintem.

Szóval itt ez a Twilight záró rész, amit valahogy úgy tagoltak mint a Harry Potter filmeket, és valahol mégis foglalkoztat az a kérdés hogy Bellából milyen vámpír lesz? Mit szól ehhez a Volturi vámpírtársaság, és hogy mennyire veri ki náluk a biztosítékot hogy Bella és Edward románcából gyerek születik?

428882_371691039566182_404202297_n copy

Őszintén szólva nem Twilight rajongóként, de amolyan érdeklődőként, átverve érzem magam. A finálé bebizonyította, hogy a Twilight sorozat végig nem szólt semmiről. Én vártam volna valami drámai fordulatot a film végére, és még az sem érdekelt volna ha ez azt szolgálja, hogy a film a végére még nyálasabb irányt vesz, csak jöjjön ki hogy megérte-e végignézni ezt a tengernyi kincset. De nem, egyáltalán nem érte meg. Olyannyira nem, hogy a filmvégi harcjelenetnek – ami önmagához képest egész jól néz ki – nagyobb a füstje mint a lángja, de legkevésbé vámpírok harcára emlékeztet, inkább jut róla eszünkbe valamelyik X-Men film. Miért nézett Robert Pattinson egész sorozat alatt undorodva Bellára? Kiderül mondjuk a film végén egy nagy csavarban? NEM! Megfejtés: egyszerűen azért, mert Pattinson egy csapnivaló színész. Miért vergődik az összes film alatt Bella, mint egy önző, döntésképtelen kamasz lány, és végül miért bomlik utána mindenki? Valamiféle speciális hormon áramlik a hónaljában? Nem derül ki ez sem. Egyszerűen Kristen Stewart egy szörnyű színész.

Az első két rész után még vártam volna a nagy, fordulatokkal teli folytatást, ám ezt nem kaptam meg. Ha mindenképpen ilyen misztikus tinisorozatra vágyunk, ajánlom a Harry Pottert.

GD Star Rating
loading...

Vélemény?

About blessgaming

Check Also

Kondorosi iskolások filmterve vált valóra

Közel húsz általános iskolai osztály diákjai pályáztak filmtervekkel az EAThink2015 Európai Uniós projekt nemzetközi pályázata …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..