Árad a SZENNY meg a MOCSOK a MÉDIÁBÓL!!!!!?!!!!

A cikk olvasási ideje kb. 4 perc

[xyz_lbx_default_code]

Edit, hozzad ide a telefont!!! azonnal hozzad, na most hát ez már, na majd meglássák, hát ez így most már nem mehet, meglássák kivel szórakoznak ezek. baj van, ernő? ne akadékoskodjá, a telefont hozzad, persze h baj van, a világgal, azzal van a baj, sehol a’ érték, meg a mondmá, nem jön a számra… a kultúra bazmeg! na az nincs sehol, csak ezek a mocskok. jajj, mucus, ne húzzad fel így magadat… múltkor is, amikor távcsővel nézted a játszótéren a gyerekeket, hogy felment a vérnyomásod! gyerekek!!!!??? az neked gyerekek, azok nem gyerekek, azok pernahajderek!!!! bűnözők!!! egész nap ülnek ott a a padon, üzekednek, tapogatják egymást, káromkodós zenét hallgatnak! bezzeg ilyen idősen tudod mit csináltam??!! egész nap izét, hemingvéjt olvastam! meg mondmá, balzakot! az összeset! tényleg ernő? és hova lettek azok a könyvek, mert a búcsú a fe… jajjmá edit, mittomén, elvitték az oroszok, nem ez a lényeg, hanem gyere ide, gyere má ide. háhá, nemúgyvanaz, felvettem, most figyeljed, nézzed, visszatekerek, és ott!! ott látod?!!! látod te azt? mit, mucus? azt ott! azt a nőszemélyt!!! azt a perszónát!!! kije van mindene!!! délután négykor, fényes nappal, edit!!!

nincs is annyira ki…meg mit zavar az most téged, te is szoktad nézni őket, múltkor is amikor azt mondtad, hogy még kimész elalvás előtt felmosni a konyhába, akkor tudom én, hogy nem is felmostál…a negyvenkettesen felejtetted a csatornát, és másnap mikor bekapcsoltam…. jajjmá, haggyadmá!!! te kapcsoltál oda!! vagy ha én kapcsoltam volna oda, tévedésből? és akkor mi volna?!! este van már, én meg már felnőtt vagyok!! de ilyenkor? ül egy ártatlan gyermek, aztán ezt látja?! meginzultálja a lelkét örökre!!! tudod te hány közúti baleset van egy hónapban, egyáltalán, csak itt mátrafüzítőn, nézzed bekarikáztam, olvassad, itt van!!! tudod mér van??!!! mer nem figyelnek oda, mer elvonja a figyelmüket ezek a mocskok, ez a szenny, ami árad mindenhonnan!!!! add ide most már a telefont!!!!

calvin_hobbes faces

nyugodj le kérlek, magas lesz a számla… múltkor is vagy 20 percet vártál, mire kapcsoltak egy ügyintézőt a  heves megyei krónikától… miért, mért???!! mert te azt hagytad volna annyiban, hogy az írott sajtóban, ami híres íróknak, meg ezeknek a bölcsője, leírják, hogy „belájkolta a polgármester a csöcsduda oldalt fészbukon”?!!!! le merik ezt írni?!!! mi az eleve már, hogy lájkolni? magyarul is van erre szó, azt használják, ha magyarok! megnyomódta, bekedvelte, vagy mittomén! meg csöcsduda, ezt így leírni??? leírni nem lehet csak úgy bármit, az egy-egy mégiscsak, betűk meg minden, az más, de érted nem, mit mondok??!! mi van itt már, edit??!!! de meg eleve mi az, hogy tőlem magas a számla?!!! he??? múltkor is az erzsikével járattátok a pofátokat egész este! de hát meghalt a férje, és csak tíz percre… és ha meghalt? ki nem szarja le a vén hülyét?? adjál fel egy képeslapot.

hogy mondhatsz ilyet, harminc évig volt az orvosunk… és akkor, akkor mi van? attól még egy vén hülye, buzeráns vén fasz volt, egy receptet nem tudott rendesen felírni, ráadásul állandóan telefingta a rendelőjét. jajj ernő, hogy mondhatsz ilyet, mégiscsak egy halottról ilyet… jajj ne gyere már bazmeg ezzel, mer akkor attól kevésbé lesz igaz, hogy egy szenilis fasz volt?! jajj szegény doktor úr, olyan jó ember volt, csak kétszer kezelte félre a vesekövemet, és pénzt sem fogadott el soha, ahelyett, hogy a lányától kért volna kölcsön, amelyik pesten árulta a testét! nade ernő…. nade, nade bazmeg!! így van, vagy nem így van?!! tudod mi vagy te edit, egy képmutató, álszent picsa, az vagy!

inkább hozzad azt a kurva telefont.

About izomtibi

Check Also

Eladatlan élelmiszerek

Magyarországon becslések szerint 1,85 millió tonna élelmiszer megy pocsékba. Ebben benne vannak a szupermarketek, éttermek, …