Forma 1: Idén már biztos csak 19 verseny lesz

A cikk olvasási ideje kb. kevesebb mint egy perc

Bebizonyosodott, hogy a 2013-as szezon csak 19 fordulóból fog állni, amikor Bernie Ecclestone elismerte, hogy nem sikerült betöltenie a versenynaptárban a New Jersey-be tervezett utcai futam kiesésével keletkezett űrt.

Forma-1---Bahreini2.jpg.ashx

Egy ideig úgy tűnt, hogy Isztambul vagy Zeltweg elfoglalhatja a helyét, de Ecclestone végül egyik helyszínnel sem tudott megállapodni. Törökországban a kormány nem akarta biztosítani a nagydíj megrendezéséhez szükséges támogatást, míg Ausztriával az volt a gond, hogy az egykori A1-Ring – a mai Red Bull-ring – környékén egyelőre nincs elég szálláshely.

“Csalódott vagyok” – mondta Ecclestone Dubaiban, ahol azért járt, mert bejelentették, hogy az Emirates légitársaság a következő öt évre a Forma-1 globális partnere lesz. “De csak úgy hirtelen nem lehetett betenni oda egy versenyt.”

Ecclestone hozzátette, hogy “szezononként kb. húsz futamra kellene törekednünk.” Ilyen sok fordulóból azonban eddig csak tavaly állt a Forma-1-es világbajnokság.

http://www.f1hirek.hu/f1/20130206-f1-iden-mar-biztos-csak-19-verseny-lesz.html

GD Star Rating
loading...
Forma 1: Idén már biztos csak 19 verseny lesz, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Vélemény?

About Goldaccountant

Pósa Lívia vagyok, a Gold Accountant Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda vezetője. 1994. óta foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel, az irodám 1998-ban, tehát több, mint 15 éve alapítottam. Ez a mai gyorsan változó gazdasági környezetben, úgy vélem, kiemelkedő teljesítménynek számít. Ügyfeleink kis- és középvállalkozók, illetve egyéni vállalkozók. Büszke vagyok hűséges ügyfeleinkre, közülük többen is már a kezdetektől minket választottak és azóta is ragaszkodnak hozzánk. Könyvelő Irodánk a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda licencével rendelkezik. Fontosnak tartjuk a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen állunk, hogy szaktudásunkkal és információval segítsünk a döntéselőkészítésben. Gondot fordítunk arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzünk, lépést tartsunk a változásokkal, ismerjük az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat. Érdemes a Könyvelési Kisokos Vállalkozóknak blogot nyomon követni, illetve, a legbennfentesebb infókért hírlevelünkre feliratkozni. Könyvelő irodánk felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos adózási megoldásokra. Szolgáltatásainkat szakszerűen és gondosan, a jogszabályoknak megfelelően teljesítjük, saját eljárásunkkal nem tesszük ki az Ügyfelet jogsértések és határidő mulasztások következményeinek. Kellő diszkrécióval kezeljük a vállalkozás ügyeit.

Check Also

Leégés a nagydíjon

Amióta az eszemet tudom, mindig is nagy rajongója voltam a Forma-1-nek. Rengeteg poszterem, könyvem és …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..