Nagymamát behajtogatni

A cikk olvasási ideje kb. 5 perc

Ha valaki nagy, csúnya és aggresszív, kényszerpályán mozog, mert csomó minden nem lehet jó arányérzékkel, például virágos, és nem csak azért, mert buzinak néznék, aminél rosszabb dolog nem nagyon történhetne, de a nénit sem lehetne csak azért megtalpalni, mert nem jól kért három szál gerberát. viszont egyből más, ha mondjuk a néni tartozik két havi rezsivel. valakinek. az igen komolyan fasszopó dolog.

a másik variáció, hogy csak azért lesz valaki nagydarab gusztustalan geci, mert a világon nincs olyan dolog, amiben még jó tudott volna lenni, csak ebben, a nagydarab gusztustalan gecinek levésben. ezzel semmi gond nincsen, akkor viszont jól kell csinálni, és nagy szerencse, hogy ez olyan dolog, amit tényleg nehéz elbaszni, én már csak tudom.

norbert 26 ínséges év után döntött úgy, hogy kibassza magát. tavaly áprilisban landolt az első fénykép a fácséjén, ahol immáron nem a mókaképek oldalról osztott meg egy olyan mókát, amit rajta kívül még 15.000 12 évesnél nem idősebb kisgyerek, meg 15.000 targoncakezelő illetve földhivatali ügyintéző talált viccesnek, hanem ahol éppen ő emelget 30 kiló vasat.

szeptemberre ez már kilónegyven volt, ekkor érezte úgy norbert, hogy révbe ért, kinyomta az alumínium saslikot, ledörzsölgette olajjal  szőrtelen mellkasát, szép #FFBA00-ra szolizta magát, azt várta, hogy a nőstények össze-vissza bekapdossák a rudiját. de az csak ott tömpörödött tovább a húsvéti sonka combjai között, és aszalódott tovább a gátszagban. napról napra feszültebb lett, ahogy nem vette észre, hogy már öt éve kiment a divatból, aztán a pultos angelika is inkább valami hófehér bőrű félrehántott hajú szamóca után sóhajtozott, és a pulton álló hárdbádis magazinokat is csak akkor érintette utoljára női kéz, amikor a takarítónő fél éve arrébb tette őket, hogy a pultra száradt fáradt hónaljcseppeket eltörölgesse.

a besült geci pedig egyre jobban elkezdte baszogatni az agyát, egyre csúnyábban nézgelődött körbe-körbe, megcipőzte az öltöző ajtót, ha magától nem nyílt ki, egyre sűrübben mondogatta hogy fasszopó, dolgokra úgy általában, pl adj egy ilyen fasszopó fehérjét, meg hallod az ott a fasszopó a sarokban mit csinál, esetleg hogy láttad te eztet a fasszopó filmet, ami megy mostan a moziban?

feltűnt ez a többeknek is, például a karcsinak, aki sokáig volt rocker, meg indián, aztán ezeket abbahagyta, hogy most 50 évesen végre elég nevetségesen nézzen ki feszülős replayben. hallod, norbika, pszt, jövögess már ide egy pillre, mondta neki egy izzadtságszagú reggelen. melócska érdekelne? követelés kezelés, tartozás behajtás, ezekről lenne szó, norbika. norbika mondta, hogy ebből a második érdekli, az elsőt nem ismeri. vicces gyerek vagy norbika, ütögette a karcsi pofazacskón, akinek ezt lehetett, részint mer rangidős volt, részint mert övé volt a legfullosabb verda a helyen.

norbika így lett követelés kezelő. megkapta szép egyengúnyáját, fekete kapucnis pulcsi sárga felirattal, hogy ultima ratio követeléskezelő meg érvényesítő csoport, első napokban csináltak róla pár képet a cég honlapjára, hogy norbi nagy autóba van, norbi nagy autóból néz ki merően, norbi nagy autóból történő kiszállása, norbi kerítésen való befelé nézése tartozónak a házának irányába megfigyelési célzattal, norbi bátrabban már kerítésen belül történő állása, norbinak a hátsó udvaron annak történő megfigyelése, hogy elrejtés, szökés tényszerűsége mennyiben áll fenn, azt norbinak immáron az ajtón való cselekményszerű bekopogása.

nagyjából így el is magyarázták neki a szükséges eljárási cselekményeket, többiek mondták neki, hogy azér legyen nála cipőbe vipera is, sose lehessen tudni. azt harmad napra jött is a bevetés, első cím, mondták üldögéljen be végre a nagy autóba, jancsi – őszes tivadarbá (tizenötszörös – sorozatban! – jákomsomorjai padhajító bajnok) előre, hátulra ő meg a kisdénes, aki jó gyerek, csak vigyázzál, mondta neki a karcsi bá. így mentek az első cím felé, norbi már képzelte el a sok romát, ahogy könyörög, hogy ne rázza ki belőlük, mint a malacperselyből a zsét, meg nagy vállalkozót, ahogy mondják neki, hogy a nagy dragoszláv pitics küldött minket, te kutya, anyádat megbaszod, hol a húsz misi, te fasszopó, az meg már dobálja is feléjük sírva tégla forma forintosokat.

behajtas_kep
külföldi követeléskezelő cég és magyar cég referencia képe

ki a tartozó? szakította meg őszes tivadarbá jancsinak intézett kérdése a fantáziálását. valami vén geci. westelnek, vagy mi a geci az most. forgatta meg jancsi a fogpiszkálót a szája szélén. ez a érted, vágod. felszólíthatod te eztet, nem is érti a vén majom mi van, olvasni nem tud az ilyen, nem láttya a betüt a vak szemével. szerinted fog a westel vagy mi a geci ezzel szórakozgatni? ráér erre? de te kimenegetsz hozzá szépen, elmagyarázgatod neki, hogy hogy vannak a dolgok, hallod norbika. jogi út meg ilyenek? az idő pénz norbika, time is money, ez meg itt még meghal nekünk, úgyhogy siessünk is kicsit.

mikor megállt az autó, norbi kicsit meglepődött, hát még ahogy neki indultak a sárga ház felé. hangtalanul biccentett a szomszédban érdeklődve álldogálló bácsinak, majd az ajtóhoz érve  a jancsi megbökte, hogy te kopogj, újonc, mi fedezünk.

mikor pár másodperccel később kinyílt az ajtó, a mosolygós néni mondta, hogy szerbusz norbika, ilyenkor? de semmi baj, örülök! gyere, van egy kis túrófánk, hozd a kis barátaidat is.

GD Star Rating
loading...
Nagymamát behajtogatni, 4.8 out of 5 based on 48 ratings

Vélemény?

About izomtibi

Check Also

Kezdődik a számolgatás a magyar válogatottnál

Jelen állás szerint még mindig van esélye kijutni a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2020-as Európa Bajnokságra, …

5 hozzászólás

  1. egyetértek, ezek iszonyatosan intelligens írások! engem pont hogy felüdít a hétköznapok szeméttengerében ez a fajta cinizmus.

  2. Hát igen, mindenki képes, de nem mindenki akar belátni a vulgaritás és elborzasztás kopott köpönyege alá, pedig megéri….néha tovább kell lépni a korlátainkon, akkor is ha azt gondoluk, hogy ez negatív irányba történik…és nekünk ez nem adhat semmit, mert tévedünk. Sőt ezt nem is kell tovább magyarázni.

  3. Bocsi, de nem olvastam végig. A trágárságokból elég a hétköznapokon, mikor akaratlanul is ki vagyunk téve a különböző agressziómegnyilvánulásoknak. Ha olvasgatni kezdek, ERRE nem vagyok kíváncsi.

  4. Semmi személyes! Csak melo…

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..