Terrorfenyegetés az Ibolyában!

A cikk olvasási ideje kb. kevesebb mint egy perc

Valakit nem szolgáltak ki rendesen, de az is lehet hogy Jutka rosszul adott vissza. Hősünk eltántorgott hát a Honvéd utcáig, és Hewlett-Packardfelhívta a 107-et. Darth Vader hangon belehörögte a fenyegetéseit, miszerint fél tizenkettőkor felrobbantja az egész kócerájt. Szegény nyuggerek, meg csóró egyetemisták kint fagyoskodtak, amíg a bombakeresők kijelentették, hogy ők bizony semmilyen robbanószert nem találtak. Csodák csodájára a Honvéd utcai fülkénél a helyszíni szemle sem csípte fülön a telefonbetyárt (terroristát?). A Debreceni Rendőrkapitányság ismeretlen elkövető ellen, közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indított büntetőeljárást, és költött el X ezer forintot a kivonulás során, mindezt azért,  mert valakinek nem gyulladt be rendesen a jutkavodkán a cukor, vagy olyan részeg volt, hogy kidobták. Imádom ezt a várost.

 

 

GD Star Rating
loading...
Terrorfenyegetés az Ibolyában!, 4.0 out of 5 based on 5 ratings

Vélemény?

About Garuda

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

3 hozzászólás

  1. Jutka egy ikon.
    Ha már nem is dolgozik ott, az én fejemben örökké az Ibolyával kapcsolódik össze.
    Abba ne menjünk bele hogy a cukor részt vesz-e az égésben…de azt viszont kiemelném, hogy életem során legalább 3-4szer jártam úgy hogy a citrom közepén lévő lyukon lefolyt a rum, és nem gyulladt be a műremek!

  2. Jutka védelmében hozzá kell szólnom hogy már egy éve nem dolgozik az Ibolyában, így rosszul visszaadni sem tudott, és mellé egy jó tanács: a Jutka vodkát Spitz rummal kell készíteni így biztosan be fog gyulladni a rum (nem a cukor…)! 🙂

  3. Rózsa Stella

    the fuck xD

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..