Egri László: Pennamorzsák

A fiatal költő verseiből tartottak felolvasást

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Mindig hálás feladat sikerekről beszámolni.

Egri László, 24 éves, szemtelenül fiatal és sikeres irodalmár. Házas, jelenleg Hajdúszoboszló városában él.
Első verseskötete, amely a Pennamorzsák címet viseli idén év elején került kiadatásra.

A kötet 32 költeményt tartalmaz. Tematikája igen sokszínű. Domináns érzelmei a szerelem, az elmúlás viharos gondolatai, de mindezek mellett jól megférnek a játékos rigmusok, a humoros hangnem is. A könyv két fő tartalmi egységre bomlik,az első a Világszirmok, a második egység pedig a Szeretetcsomag elnevezést viseli.

Bor_t_lap_www.kepfeltoltes.hu_

A hangulatos költemények rövid időn belül több ezer ember szívébe lopták be magukat. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint, hogy a verscsokor hosszú hetek óta áll a Magyar Elektronikus Könyvtár és a Publio Könyváruház népszerűségi listájának élén. Néhány napja pedig az eladási TOP 10 soraiban is helyet követelt magának.  A jelentős eredmény számos irodalmi-olvasókör figyelmét és érdeklődését felkeltette. Legutóbb Tatabányán, március 23-án, azt megelőzően pedig
a Baranyai székhelyen, Pécsett a fiatal költő műveiből tartottak felolvasást.

A költő bizakodva tekint a jövőbe, újabb kötetek megjelentetését tervezi, arra a kérdésre, hogy “Mennyiben változott meg az élete költői színre lépése óta?” az alábbi választ adta egy telefonos interjú során:

Szerencsére túlságosan nem. Alapvetően a nyugodt életvitel híve vagyok. Érkeznek gratulációk, pozitív visszajelzések, felkérések és megkeresések szép számmal. De senki semmit sem kényszerít rám. Saját döntéseket hozhatok, a saját belátásom szerint.

A művész, amennyiben ideje engedi igyekszik a felkéréseknek eleget tenni. Mi pedig ezúton kívánunk neki további sikereket és jó munkát a költői pályán.

GD Star Rating
loading...
A fiatal költő verseiből tartottak felolvasást, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Vélemény?

About roberto77

Check Also

A buksza hatalma

A buksza hatalma A harmat lágyan arcomhoz simul,  A légies szellő lomhán elpirul, A nyári …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..