amire minden magyar büszke lehet (b-j): Hevesy György, Gábor Dénes, Szent-Györgyi Albert, Wigner Jenő, Kertész Imre

Ki kurva, ki nem kurva (2.rész) – Interjú az ideális Hooters lánnyal

A cikk olvasási ideje kb. 6 perc


Magyar Audrey Antihanta
Magyar Audrey Antihanta, az igazmondó

A Hooters láncolattal kapcsolatban felvetődő aggályok után most egy különleges adottságokkal megáldott Hooters lánnyal, Magyar Audrey-val beszélgettünk. (Két legkülönösebb adottsága, hogy őszinte és „non-píszí”, illetve hogy nem létezik.)

A kérdéseken nem is lenne értelme változtatni az eredeti cikkhez képest, hiszen azok információ-centrikusak és lényegre törőek:

-Miért akartál Hooters lány lenni?

-Mert így könnyen kereshetek jó pénzt azzal, amit egyébként is csinálnék: szolizás, szépítkezés, tartalmatlan bájolgás stb.

-Hogyan zajlott a válogatás?

-Megnézték a testem, a méreteimet meg a bájvigyoromat, és hogy tudok-e ezek mellé hétköznapi témákról populáris hangnemben picsogni, amitől már hajítják is utánam a pénzüket a Budapesten bulizó félrészeg külföldi huszonévesek éppúgy, mint a kiégett házasságukban frusztráltan tengődő negyvenes rejszmaszterek.

-Milyennek kell lennie egy Hooters lánynak?

-Van egy – foglalkoztatásügyi szempontból teljesen szabálytalan – külcsínre vonatkozó, diszkriminatív normarendszer, amit a képekre tekintve induktív módszerrel nyilván mindenki le tud szűrni. Ezen kívül fontos, hogy ne legyen túl okos, hogy a legsúlyosabb IQ-huszárok is tudjanak vele szórakozni. Ez utóbbi kritériumon az ide jelentkezők azért nem szoktak megcsúszni.

-Van erre külön Hooters stylist, aki segít ebben?

-A választ erre az alábbi oktatófilm demonstrálja 11:25-12:15 között : http://embed.indavideo.hu/player/html5/ec29e7d400

(Érdekesség: a vállérintéses borravaló-maximalizálás ténye kísérletileg bizonyított szociálpszichológiai törvényszerűség – a szerk.)

-Azt hallottam, hogy a Hooters lányok nem pincérek. Miben vagytok mások, mint a többi vendéglátós?

-Igen, mi inkább mézesmázzal bevont cukorbabák vagyunk, valamint nagyobbak a dudáink és általánosságban több bennük az idegen anyag. Ezzel összefüggően a fizetés meg a borravalók összegében különbözünk leginkább az átlag felszolgálóktól.

-Kötelező leülni a vendégekkel beszélgetni?

-Ez egy vadkapitalista didibár, minek jönnének amúgy ide, amikor máshol ugyanezeket a kajákat-piákat hasonlóan kulturált közegben sokkal olcsóbban megkaphatnák!? Ez a dolgunk.

-És olyankor miről beszélgettek?

-A kvantummechanika legfrissebb fejleményeiről…  Haha, rend szerint a nagy büdös semmiről! De amúgy tök mindegy, bármivel kapcsolatban úgy tudunk tenni, mintha érdekelne. Mint mondtam, ez a dolgunk.

-Be szoktak próbálkozni azért néha a férfiak?

-Nézd, ez egy színjáték, amiben mindenki benne van. Mint a pankráció. Ezt mindenki tudja, mégis bejön a sok gyökér. Szerencsére az emberek le vannak butítva a politikusok, az oktatás és a média által olyan szintre, hogy végül bármilyen téren megelégedjenek a látszattal, hahaha! Mi meg csak még egy kicsit rásegítünk erre.

amire a magyarok büszkék lehetnek (b-j): Hevesy György, Gábor Dénes, Szent-Györgyi Albert, Wigner Jenő, Kertész Imre
Amire minden magyar büszke (b-j): Hevesy György, Gábor Dénes, Szent-Györgyi Albert, Wigner Jenő, Kertész Imre

-Kik járank ide főleg?

-Főleg a magyar átlagnál magasabb jövedelmű, felületes értékrenddel gazdálkodó, középszerű fogyasztógépek.

-Nem szoktak a férfiak zavarba jönni rendeléskor? Általában a szemetekbe szoktak nézni, vagy máshová?

-Amikor elfordulunk, rend szerint csak akkor nézik a seggünket. (Mivel az hátul van, haha.) Nem tudom, miért jó nekik erektált pénisszel kajálni, de hát szerencsénk, hogy így van, mert ha máshogy lenne, akkor most én lennék munkanélküli, nem pedig a szomszéd Sanyi bá’, akinek kiváló a humora, és 30 év gyakorlattal valószínűleg rutinosabban is szolgál fel nálam, csak hát egy középkorú, pocakos férfi.

-A női vendégek hogy viszonyulnak hozzátok? Nem szokott rivalizálás lenni?

-Áh, jófejeknek akarnak látszani a fiúk előtt, úgyhogy csak a hátunk mögött küldenek el a jó büdös picsába. Nyilvánvalóan nagyon utálnak minket, hiszen a hozzánk hasonlók miatt vannak a férfiaknak manapság irreális elvárásaik a nőkkel szemben. Ezért is alakul ki annyi táplálkozási zavar és önértékelési probléma a mai lányoknál:

-Volt már atrocitás mondjuk részeg vendégekkel?

-Dehogy. Tudják, hogy a szart is kiveretnénk belőlük!

-Ha nem Hooters lány vagy, akkor mit csinálsz?

-Például elolvasom, amit a metróablakok ajánlanak a hozzám hasonló kognitív szinten élők számára. Ilyesmik.

-Fárasztó mindig szépnek és “camera ready-nek” lenni? Mennyire merülsz le a nap végére?

-Mondtam, amúgy is ezt csinálnám, de azért a pénz is elég jó motivátor. Ha kicsit meg is gyűrődnék, a menetek… izé kiszolgálás végén befigyelő 20% körüli jatt egyből kisimítja az arcom.

(A maradék kérdések személyesek, nincs közük a hútörszlánysághoz.)

GD Star Rating
loading...
Ki kurva, ki nem kurva (2.rész) – Interjú az ideális Hooters lánnyal, 4.9 out of 5 based on 15 ratings

Vélemény?

About Max Power

Irodalomhoz, filozófiához, pszichológiához értek picit. Ezen felül kulturális és társadalmi kérdések érdekelnek.

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

2 hozzászólás

  1. Nájsz 2.0! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..