Te is meg tudod csinálni!- A motivációs tábla és a céljaid

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Jó hír, hogy létezik egy olyan módszer, amellyel könnyebben elérheted a céljaidat! Ez persze nem azt jelenti, hogy neked semmi sem kell tenned az ügy érdekében vagy azt, hogy mindenféle erőfeszítésed nélkül minden az öledbe hullik amire csak vágytál! Ez a módszer arra jó, hogy a kitűzött céljaidat sokkal hamarabb elérd.

Consejos-Para-Alcanzar-El-Exito

Az elejétől kezdve, biztos neked is az a kérdésed, hogy mi is az a motivációs tábla és hogyan segíthet ez Neked? Nos, ez egy olyan tábla, amely a vonzás törvényén alapul. A vonzás törvényének az a lényege, hogy olyan embereket, illetve eseményeket vonzol be az életedbe akikre, illetve amikre szükséged van. „Minden fejben dől el”- ezen az alapon nyugszik.

Ha a negatív gondolatok vannak benned túlsúlyban a pozitívak helyett, akkor negatív dolgok fognak veled történni- mert ezeket vonzod be, mivel egyfolytában erre gondolsz. Ha a pozitív gondolatok vannak benned túlsúlyban, akkor nagy valószínűséggel pozitív dolgok történnek veled és jó irányba fog haladni az életed. A tábla pedig ezt a törvényt felhasználva segít Neked, hogy hamarabb elérd a kitűzött céljaidat! Lehet ez egy parafatábla, vagy egy általad készített lap, amire kiragasztasz, illetve kitűzöl olyan képeket, amelyek szimbolizálják azt, amire már régóta vágysz- például egy képet a városról vagy országról,ahova el szeretnél jutni. Egy autó amit már nagyon régóta meg szeretnél venni. Egy ház ahol szívesen laknál.

Ez azért egy nagyon jó és hatásos módszer, mert így folyamatosan szem előtt tartod a vágyaidat, melyek a gondolatok bevonzó erejével valamilyen úton eljutnak hozzád- vagy legalábbis abba az irányba terelik az életedet, hogy könnyedén el tudd érni őket! Rengeteg példa van emellett, annak ellenére, hogy ez hazánkban még egy egészen új és szokatlan módszer, de emellett vannak sztárok is akik erre a táblára esküdnek: ilyen például Oprah Winfrey is, aki évek óta alkalmazza ezt a kreatív és egyszerű módszert! Így Te se habozz kipróbálni- de egy dologra azonban figyelned kell: ismerd fel a lehetőségeket, amiket az élet kínál fel Neked, és ha úgy érzed, hogy a végeredmény pozitív irányba mozdítja az életed, akkor ne habozz, ragadd meg ezeket a lehetőségeket! 

GD Star Rating
loading...

Vélemény?

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..