Gazdagnak születtél?

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Manapság nagyon sok embert foglalkoztat az a gondolat, hogy hogyan tudná saját erőből megteremteni családja és önmaga számára a gazdagságot. Sokan úgy vélik, ha gazdag családba születtek volna, bizonyosan nem lennének most anyagi gondjaik. Többen kifejezetten utálják a gazdagokat, merthogy nekik van, nekik sikerült az élet, és számtalan ember gondolja azt, hogy biztosan nem tisztességes úton jutottak a rengeteg pénzhez.

Ám sokan nem gondolnak arra, hogy a gazdagság generációkon át öröklődött,  illetve, hogy a gazdagság alapjait valakinek mégiscsak meg kellett teremtenie.

Szinte minden gazdag ember a gondolkodásmódjával magyarázza az első milliója megszerzését, és nem azzal, hogy gazdagnak született-e vagy nem.

Számtalan ismert ember volt hajléktalan, mielőtt milliomos lett, több ismert emberről tudjuk, hogy a szülei eldobták, szomorú gyermekkora volt, és szinte mindegyik milliomos beszámol nagyon jó és nagyon rossz időszakokról.

De egy dologban egyezően és egyértelműen nyilatkoznak: a gondolkodásmódjuk segítette őket abban, hogy jó irányba változzon meg az életük.

Milyen gondolkodásmódról beszélünk ?

 • önmagunk tisztelete, megbecsülése
 • másoktól való teljes függetlenítés
 • a számunkra terhes emberektől való végleges megszabadulás
 • mit akarok ÉN
 • embertársaink, a fű, fa, virág, az élet szeretete
 • csak pozitív gondolatok a fejben,
 • saját vágyak, célok kijelölése
 • nem gyűjtögetjük a pénzt, hanem használjuk
 • ki kell mondani : nagyon szeretem a PÉNZT !
 • folyamatos cselekvés a cél elérése érdekében
 • feleslegesen nem gyártunk teóriákat, hanem tanulunk.

Ezek azok az ismérvek, amelyek ha megvannak benned, akkor mindegy hogy gazdagnak születtél-e vagy sem, hamarosan gazdag leszel.

A mai világban természetesen nem árt, ha minimum alkalmazói szinten ismered az internetet, létre tudsz hozni egy saját honlapot vagy blogot, beszélsz egy idegen nyelvet.

És ne felejtsük el: minden milliomosnak van kívánságlistája, kívánságtáblája, melyre az aktuális 10 legfontosabb céljait írja fel. Ahogy megvalósulnak a célok, a táblát természetesen frissíteni kell.

Naponta többször is megnézheted a tábládat és képzeld el, hogy már megvalósult, amit szeretnél, képzeld el azt az életet, amiben élnél, ha minden úgy lenne, ahogyan szeretnéd.

belul

Ha kizárólag a fenti gondolatokat alkalmazod a gazdagságod eléréséhez, nagyon hamar elmondhatod Te is magadról, hogy GAZDAGNAK SZÜLETTÉL !

Ha most még úgy gondolod, hogy a gondolkodásmódod megváltoztatása eléggé nehéz feladat számodra, több ilyen jellegű olvasmány is a segítségedre lehet.

Rhonda Byrne : The Secret

Bob Proctor : Gazdagnak születtél

Kurt Tepperwein : Milliomos bárki lehet

Ruediger Dahlke : A pénz pszichológiája

 

GD Star Rating
loading...
Gazdagnak születtél?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Vélemény?

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..