Legyél fenomén!

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Az embereket ősidők óta foglalkoztatja a kérdés, hogyan lehet valakinek természetfeletti képessége, miért van az, hogy valakinek van, és valakinek nincs.

Fontos tudni, hogy a természetfeletti képességek nem természetfelettiek, csak néhányunk számára megmagyarázhatatlan dologról van szó. Nagyon egyszerűen gondoljunk csak arra, hogy a saját testi és lelki erőink, hangulataink hányszor ingadoznak, és egészséges esetben többször fordul elő, hogy a jó energiáink kerülnek túlsúlyba.

Akinek ez nagyon sokszor fordul elő – azaz folyamatosan egészséges -, az képes arra, hogy felesleges energiájával – bioenergiával – mások egészségét is szolgálja, azaz mindenféle gyógyszer nélkül, akár nagyon komoly betegségeket is gyógyítson közvetlenül az aurájával, vagy fizikai úton, akár kézrátétellel.

Hogyan is kell ezt érteni ? Pld. tudjuk, hogy Jézus Krisztus is bioenergiával gyógyított, holott ezt mindmáig sokan csodaként magyarázzák. Buddhának szintén volt olyan képessége, hogy saját energiafeleslegét gyógyításra használja.

3-22698_1_6

Hogyan tudod ellenőrizni a saját energiaszintedet ? Először is jól érzed magad a bőrödben, ezt érzed. Tapasztaltál már meg olyat, hogy megrázott egy ajtókilincs, bevásárlókocsi, vagy akár egy másik ember ? Innen tudhatod, hogy van energiafelesleg a szervezetedben, mellyel akár magadat, de mást is meggyógyíthatsz.

Pld. próbáld ki, hogy valakinek fáj a feje és Te a homlokára teszed a kezed, amikor érzed, hogy energiafelesleged, rejtett energiatartalékod van. Kb. 5 perc múlva a személynek el fog múlni a fejfájása.

A bioenergiával való gyógyítás képessége tehát nem Isteni képesség, hanem általános emberi sajátosság. Ez a képesség minden emberben kifejleszthető, aki egészséges, pozitív gondolatokkal él, és a testi-lelki nyugalmát a jógával teremti meg.  A jóga ugyanis felszabadít a testi-lelki feszültségek alól, és teljesen helyreállítja a szervezet, a szervek energiáját.

Nagyon fontos azonban, hogy aki ilyen módon gyógyít, annak pótolnia kell az energiaveszteséget, melyet a megfelelő étel, ital és mozgás révén tud megtenni.

Nagyon fontos az is, hogy mind a gyógyító, mind a gyógyulni vágyó higgyen a gyógyulásban, hiszen a pozitív gondolatok ereje felbecsülhetetlen – gondoljunk csak a placebo hatásra…

A gyógyítás megkezdése előtt – mely lehet öngyógyítás is természetesen -, tudni kell, hogy melyik szerv melyik másik szervre van hatással, azaz hogyan működik a tested. Ezt egy jógatanfolyamon biztonsággal megtanulhatod, saját magadon érezheted, megtapasztalhatod.

Miért ajánlott a jóga, mint alapképzés ? A bioenergia betegségek gyógyításában való alkalmazását a jógik dolgozták ki az ősi Indiában, és a gyógymód maga a jóga része, ahol a szabályok és ajánlások összessége megtanulható, és legelőször is saját magunkon megtapasztalható.

Tehát, ha van kedved, és nem szeretnél gyógyszereket szedni, magadat mérgezni, hanem kipróbálnál egy ősi gyógymódot, az energiáidat, akkor bármikor lehetsz  Te is Fenomén !

maxresdefault

GD Star Rating
loading...
Legyél fenomén!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Vélemény?

About Vdorina99

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …

Egy Hozzászólás

  1. Varró Richárd

    jógázz ha nincsen nálad jógaz

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..