Mihalik Enikő, a szupermodell

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Enikő a Visage ügynökség szupermodellje. Akkor látod őt, ha egy magazin címlapján dívaként pózol. Esetleg egy luxusmárka arcaként hirdetésekről mosolyog, vagy reklámfilmekben szerepel. De milyen smink nélkül egy New York-i szabadnapján , amikor azt csinálja amit a legjobban szeret: önmaga lenni?

42d9b0a6bbe5

Reggelente a kutyusa kelti, akit azonnal le is visz sétálni. Csak felkapja a napszemüvegét és a papucsát, aztán ahogy van, kócosan, irány a park! Ha nem dolgozik, nem is sminkel, mert pihenteti a bőrét, csak a kedvenc parfümjét fújja magára, a Molecule 02-t.

Brooklynban Williamsburgben él, ami egy vérbeli hipster környék. Három hónapja a kutyájával lakik, amikor pedig nem dolgozik, akkor az egész napot együtt töltik.

A reggelijét ő kísérletezi ki, elmondása szerint ez egyszerűen szuper. Két puffasztott rizses szeletet krémsajttal ken meg, ezekre mindkét oldalán megsütött tükörtojást tesz.

Általában délelőttönként szokta felhíni az ügynökségét. A múlt évben ügynökséget váltott, és ez egy nagyon meghatározó lépés volt. Jelenleg a DNA modellügynökségnél dolgozik New York-ban, az előzőnél öt évet töltött. Most éppen szoktatja magát az újdonságokhoz, hiszen ott más emberek vannak, a dolgok is másképp működnek. A munkakapcsolat kialakítása sem olyan egyszerű, mint mondjuk amikor mindennap reggeltől estig bejársz egy céghez, gyorsan kitapasztalod, kihez mivel fordulhatsz, hiszen egy modell egész héten egyszer vagy kétszer megy be az ügynökséghez, többségben telefonon vagy e-mailben tartják a kapcsolatot. Általában az is bevett szokás, hogy minden ügynök más-más típusú munkákra ajánl ki modelleket.

Amikor nem dolgozik az a munkája, hogy formában tartsa magát: éppen ezért a szabadnapján akár kétszer is sportol. Átlagosan heti háromszor jár bokszolni, de ha oda nem jut el akkor spinningre mindenféleképpen elmegy.

Vacsorázni nem szokott, mert nem szeret teli hassal lefeküdni, még egy este hatos étkezés után is azt érzi, hogy megterheli a szervezetét. Enikő nagyon szerencsés, mert nem éhezik meg késő este sem. Elárult, hogy a szépségrutinja is New York-nak köszönhető, hiszen korábban soha nem foglalkozott ilyen dolgokkal.

GD Star Rating
loading...

Vélemény?

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..