Magyarok a távmunkában

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Hazánkban is egyre többen adják a fejüket az otthoni, internetes munka végzésére. Ennek több oka is lehet: nem kapnak megfelelő fizetést, amelyből el tudnák tartani családjukat, vagy rosszabb esetben saját magukat. Vannak olyanok is, akiknek gyermekük születnek de- mivel az állami “adományok” nem elegek, hogy eltartsanak egy kisgyermeket- munkába akarnak állni addig is amíg a gyermek el nem érte a három éves kort. Ők nem akarják megvárni, hogy évek elteltével visszamenjenek munkahelyükre, hiszen ki tudja, hogy lesz-e még állásuk vagy sem. Sokan munkájuk mellett is végzik, mely igen hasznos, gondolnak arra, hogy a mai világban bármi megtörténhet: kirúghatják, percek alatt nem lesz munkahelye, ezért több lábon akarnak állni, hogyha egyszer megszűnne a munkaviszonyuk, továbbra is fenn tudják magukat tartani.

Sokan pedig éppen internetes munkájuknak sikeressége miatt hagyták ott a nem jól fizető állásukat, ahol napi nyolc vagy tizenkét órában robotolniuk kellett. Ennek lehet az oka az, hogy állásuk miatt nem tudta odaülni a géphez és elegendő időt rászánni saját internetes üzletükre, valamint lehet az is, hogy már egy olyan folyamatos és nagy összegű havi jövedelmet értek el, hogy munkahelyi fizetésük eltörpül mellette.

Mit a legcélszerűbb csinálni, hogyha internetes munkán gondolkodik az ember? Első lépésként, ha az ember teljesen kezdő, akkor jelentkeznie kell egy e-business képzésre, ahol személyesen csak vele foglalkoznak és megmutatják neki az internetes pénzkeresés csínját-bínját. Másik megoldásnak felmerülhet az, hogy vesz az ember egy online oktatóanyagot, mely akkor célszerű, ha felhasználói szinten tudja kezelni a számítógépet- ekkor az oktatóanyag segítségével maga is el tud igazodni és mégis minden segítséget megkap ahhoz, hogy sikeresen végezze a munkáját vagy éppen építhesse a saját üzletét.

1

Nem célszerűek a PTC-oldalak, az MLM rendszerek, valamint a jutalékos munkák! Ezekből aligha tud az ember venni egy tejet vagy kiflit. Ha tényleg a megélhetés a fő célja az embernek, akkor olyan munkát kell keresnie, amelyben a 100% profit csak az övé- a legjobb ha programot vásárolunk, melyeknek ára nem veszélyezteti a havi megélhetést- körülbelül 1500Ft és 15000 Ft között mozog.

GD Star Rating
loading...
Magyarok a távmunkában, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Vélemény?

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..