Chemtrails – Égmérgezés (1/5)

A cikk olvasási ideje kb. 5 perc

Néhány nap múlva, hétköznapi emberek gyülekeznek majd egy nem-hétköznapi esemény köré: a Chemtrail közönsége kívánkozik a középpontba, avagy különös és kiszámíthatatlan kérdőjel fonódik a Petőfi Csarnok mögé.

Napjaink egyik legnépszerűbb összeesküvés-elmélete szerint, a világ kormányai sötét és ármányos összefogás révén, feltűnés nélkül gyilkoló méreganyagokat permeteztetnek a levegőbe; így pusztítva földjeinket, s szerény társadalmunk még élő tagjait; azaz minket, mindannyiunkat! Kételyek és kérdések különös kazánja ez, mely mellett nem mehetünk el szó nélkül; főleg, ha szépen lassan minden a fejünkre hullik, a szervezetünk meg leépül…

                                                                           α

Tézis: Csíkok az égen

A repülőgépek után megmaradó, viszonylag rövid ideig látható kondenzcsíkokkal szemben,
a tovább észlelhető, lassabban múló és szétterülő foszlányokat, méreganyag-felhőknek feltételezik; népességcsökkentő fegyverekként emlegetik őket a chemtrail-elmélet követői. Mindezen tevékenységet állítólag egy nagyszabású háttérhatalmi összeesküvés tartja mozgásban, mely így, egyfajta népességszabályzó szerepet vállalván, csordánkat kordában kívánja tartani. Nem zavartatva magukat, miközben az emberi szervezetre és az élőközegünkre egyaránt káros, mérgező anyagokat permeteznek az égbe;
míg mindez lassan alászállva a naplementés mélybe,
alattomosan affektál, minden élő szervezetet érve.

Jelzem, hogy a chemtrail-elképzelés, világméretű összeesküvést feltételez,
ahol voltaképp szívtelen emberi lények által üzemeltett,
hidegháborús helyzetekhez hasonló, halált hullajtó hálózatról hallhatunk!
Vasszigorral bíró gépezetet sejtet, melyben a permetezendő méreganyagot készítő, szállító és disztributáló személyek, mindennemű hozzájárulásukkal, gyakorlatilag az emberiség ellen követnek el bűnöket.

Gondoljunk csak bele…
Ugye nehéz elképzelni, amint pl. egy barátunk ismerőse napközben olyan fogantyúkat húzgál, melyek halálos vegyszerekkel teli hordókból szórják szét a mérges permetet városunk felett; míg ugyanezen ember az esti vacsora múltán, jóéjszakát kíván gyermekének,
és nyugodtan alszik… nyitott ablak mellett!!

Nos, bármilyen nehéz is ilyesmit elképzelni, mindez még nem lehetleníti el a dolog létezését.
A chemtrail-hívők szerint, szinte egyértelmű a sztori és gyakorlatilag nincs is min vitatkozni!

                                                                        

Végül is, perfekt példái volnának ennek, a történelem során már megesett, ám mára majdnem teljesen elfeled(tet)ett, embertelen bűnök és atrocitások tömkelege; melyek közül mindenkinek most épp az jut eszébe, amelyiket a legsúlyosabbnak véli…ha eszébe jut ilyesmi egyáltalán.
Mivel a történelem tudatos töröltetése, ill. ferdítése nem újkeletű dolog, és nem kívánok elrugaszkodni ezen cikk témájától, most leginkább a jelenünkről és a jövőnkről okfejtegetünk; így aztán hagyjuk csak meg a történelmet másnapra, hisz oda mindig könnyebb visszatekintenünk.

Ámbár, nem az első eset lenne, amint a kormány, vagy egy még befolyásosabb csoportosulás intézkedései, nem épp a pórnép jólétét szolgálná. Azért csak feltűnne valakinek, ha nem a jogaink és javaink gyarapítása, hanem épp hogy ezek csorbítása zajlana… -feltűnne! Ugye??

Tegyük fel a kérdést magunkban, amint tekintetünk az égnek szegezzük!
Mit látunk rajta, s mi olyan furcsa a felhőkön, és mik azok a csintalan csíkok?
Miért nem beszél róla sajtó, miért nincs az ügyre egy tudományos ajtó?

Budapesten most (első alkalommal) lesz egy ilyen találkozó; vagy inkább konferenciaféleség.
Sőt, egész pontosan mához egy hétre, szombaton (Január 25-én). Mondhatnánk, hogy Chemtrail, a Pecsába! –de nem mondjuk, mert félünk, hogy hülyének néznek minket!

Ha mégis ellátogatunk a rendezvényre, mindezt a legnagyobb titokban tesszük, óvatosan, ódzkodva lépve, amint tartózkodó tudatunk betessékeljük erre a különös rétre.
Ugyanakkor, eddigi előítéleteinket félretéve, igenis érdekel minket, mi az, ami az égre téve képes a szép kékes látványt oly mód elcsúfítani, hogy mások ebből komplett összeesküvés-elméletet és nagyszabású találkozókat is össze tudnak hozni.

Kíváncsi leszek a dolog médiavisszhangjára, ha lesz neki egyáltalán! A kedves olvasó hogyan dönt? Ellátogat ezen rendhagyó rendezvényre, megnézni magának ezeket az embereket testközelből? Netalán jobb belátásra bírná őket, rögtön már csípőből?
Vagy szimplán tovatekint efelett, ahogyan egy műsortábla hézagait kitöltő, banális szappanopera buborékain is kellene tenni.

                                                                    

A második részében a cikknek, megismerkedhetünk a hipotézissel, melyből kiderül,
miket szórnak szét a szélben, mégis mivel mérgeznek minket!?
Minket, akik mindennapi munkánk révén,
mozgásban tartjuk mindazt,
amit nem mutatnak a tévék.

Ξ Köszönöm az elolvasást!
Kérlek, pontozd ♥ cikkemet!

GD Star Rating
loading...
Chemtrails – Égmérgezés (1/5), 4.9 out of 5 based on 9 ratings

Vélemény?

About Intriquss

Látszat és Láttatás.

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..