Chemtrails – Égmérgezés (2/5)

A cikk olvasási ideje kb. 5 perc

Ebben a cikkben hipotetizáljuk tézisünket, miszerint titkos kormányzati összeesküvők által,
a légkörbe permetezett mérgező, vegyi anyagok, lassú halált hozva,
szépen, szálanként tépdesik ki
ökoszisztémánk gyökereit.
(A cikk első részéből
pedig megismerhetjük a tézist,
illetve megtudhatjuk mi az a Chemtrail,
és hogy egész pontosan mit is feltételeznek róla a „független szakértők”)

                                                                           β 

Hipotézis: Mindennapi Mérgeink

Mérések során „brit tudósoknak” sikerült megállapítaniuk négy összetevőt, a ránk permetezett halálos mérgek közül:

cink (Zn)

bárium (Ba)

stroncium (Sr)

alumínium (Al)

Tény, hogy nagy mennyiségben, ezek valóban képesek kártékony hatással bírni környezetünkre és szervezetünkre egyaránt; ám „ennyi erővel” ugyanez elmondható pl. a szoláriumról, vagy a majonézről is. Főleg ha a tubust is megesszük.
Mindegyik elem előfordul az életünkben, hol az iparban, gyártási folyamatoknál, hol pedig az orvostudományban; vagy természetesen, a talajban, légkörben, ételben, a szervezetünkben.

Na de mégis, miért permetezik ezeket az égbe? És miért csinálják ezt mindenki szeme előtt?
Szimplán, ha pl. csak éjjel repülnének ezek a gépek, rögtön nem lenne ennyi
felzaklató felhős fotó feltöltve! De akkor miégis, miért!?

A népirtás ez esetben nem jó válasz.
Bár az is zajlik a világban, csak merőben más eszközökkel…

A „chemtrail-hívők” állítják, hogy az égbéli csíkozódás nem más, mint egy mindenre elszánt, gonosz és gyarló elit keze által előhívott, sötét jövőkép negatívja.

Az a helyzet, hogy amit nem értünk, attól valóban, szinte kérdés nélkül, főként csak félünk. Mindannyian mások vagyunk, így más az ingerküszöbünk. A gondolkodásmódunk, de az elméleteink, a hiszékenységünk faktora is mind-mind, egyénenként változó. Személy szerint, én érdekesnek találom ezt a chemtrail dolgot, ezért is foglalkozok vele. De ha csak magamból indulok ki, nem biztos, hogy azonnal könyörtelen kipusztításnak kiáltanék ki, egy felhőfoszlány furcsa elváltozásának kapcsán keletkezett gondolatot!
Sokan még azt sem tudjuk miért kék az ég. Ismerek olyat, aki szerint azért, mert a kék színt minden ember szereti, és pont. Az illető pedig nem „hülye” –semmi baja nincs. Sikeres az életében, és szerintem most sincs ideje ilyen cikkeket olvasnia, mert oly elfoglalt dolgos napjának hevében. Meglátása viszont, abból a szempontból igen dicséretes, hogy nem kezd el hirtelen hülyeséget híresztelni olyasmiről, amit nem ért még annyira,
hogy legalább halványkéklila gőze lenne róla.

A légkör egy hihetetlenül bonyolult és nagyon nehezen kiszámítható gázburok, melyet bolygónk gravitációja tart itt nekünk; máskülönben elillanna (főleg ha tudná, hogy „ezek a chemtrail-esek” mit tesznek vele:) Egyébként két nagyobb részre osztható, melyek közül (nevéből adódóan) a homogén összetételű homoszféra az, ahol mindezen kalandok történnek;
de itt is csak állítólag;)

A homoszféra a légkörnek az alsó 80-85 kilométerére értendő, ahol a relatív összetétel viszonylag konstans, mert a légmozgások folyvást vegyítik a részecskéket; hasonlóképp egy betonkeverő tartályához. Ez a rendszer, mint mondtam, hihetetlenül bonyolult.
Sőt, talán mégjobb szó rá a kiszámíthatatlan.
A világ számos pontján lévő időjárás-állomás révén biztosított információból származtatják azokat a változókat, melyeket betáplálnak egy, a meteorológusok által használt speciális számítógép által létrehozott, annak memóriájában létező virtuális légköri-modellbe.
Ezen belül, még sok másik háttértudomány segítségével a változásokat vizsgálva, levonják a konzekvenciát, és a valószínűség számítás segítségével, többé-kevésbé pontosan, de képesek előre jelezni várható időjárást. Így szedik össze Szilárdék a szavakat a híradó előttre,
hogy mi tudjuk másnap érdemes lesz-e kimenni, esernyő nélkül a harcmezőre.

Na, ehhez képest, itt vannak azok a fotózgatók, akik mindezen tudományok felszínes ismerete nélkül is, könnyelműen kitesznek kérdőjelekkel kísért „chemtrail-es képeket” a közösségi oldalakra. Eközben, a vízkicsapódás vizuális vetületeit vizsgálgatva, egész könnyen találhatna még több ilyen (abraka-dabra zsákbamacska) kondenzcsíkos képet
a chemtrail-es kereső-réteg.

                                                                    

A cikk folytatásából megtudhatjuk, amint nem csak a svédek, de az Obama-kormány is beismeri a légkör permetezésének tényét! Itt válik csak igazán érdekessé a dolog.
Ξ Köszönöm az elolvasást! Kérlek, pontozd ♥ cikkemet!

GD Star Rating
loading...
Chemtrails - Égmérgezés (2/5), 4.8 out of 5 based on 10 ratings

Vélemény?

About Intriquss

Látszat és Láttatás.

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..