Még mindig a valós világban élsz?

A cikk olvasási ideje kb. 4 perc

Hogyan zajlik egy heted ? Valószínűleg hasonlóan….

Sztrájk - BKV

Reggel felkelsz, kávézol, teázol, lezuhanyzol, felöltözöl. Talán reggelizel. Elindulsz a munkahelyedre, ahol délután 4-5 óráig tartózkodsz. A napi munkavégzés után gyorsan elszaladsz ügyintézni vagy vásárolni, azután hazamész, főzöl, mosol, takarítassz, telefonálsz, tv-t nézel, vacsorázol a családdal (ha van), tisztálkodsz és irány az ágy.

Másnap kezdődik minden elölről. Ezt a monotonságot megszakítja az éves néhány napos szabadságod, a baráti társaságod jelenléte.

Ez a valós világ, melyben élsz !

Az online életet egyáltalán nem ismered. Maximum belépsz az e-mail fiókodba vagy a Facebookra.

Pedig 2014-ben már igencsak  zajlik az online forradalom, egyre többen élik életüket szabadon, függetlenül, maguk által irányítva.

Az emberek nagytöbbsége sajnos még mindig a valós világban él, a valós, fizikai világról gondolkodik.

Teljesen idegen számukra az online gondolkodásmód, kommunikáció, munkavégzés, ügyintézések, pedig nagyon sok időt és energiát lehet megspórolni ezzel.

1

Most már egyre több munkáltató igényli a skype-interjú lefolytatását álláshirdetésre jelentkezéskor.

Az online kommunikációval nagyon sok időt és főleg telefonszámlát spórolhatunk meg. Nem kell ahhoz látnunk a másik felet, hogy e-mailen, skype-on, messenger-en, chat-en megbeszéljük a fontos dolgokat.

Az online ügyintézéssel pedig az egyre magasabb postaköltségeket tudjuk megspórolni. Online ügyintézésre már eléggé régóta lehetőség van közigazgatási ügyekben. Bármelyik hivatalt is megkereshetjük e-mailben, hiszen mindegyiknek van online elérhetősége. Az online ügyintézésre bírósági (újabban törvényszéki) beadványok esetén is lehetőség van. Az ügyintézés lehet online az adóbevallások, a kereskedelem, a banki szféra területén is, illetőleg bármelyik cég, vállalkozás is elérhető online úton.

Jelentkezni lehet tanfolyamra, felsőfokú intézménybe, és számos online e-learning oktatásra való jelentkezés is elérhető egy e-mail megírásával.

Egyre több azoknak a – legtöbb ember számára fizikai értelemben vett – munkaadóknak, munkahelyeknek a száma, akik online szakembereket-, bloggereket-, ügyfélszolgálati munkatársakat, akár távmunkában dolgozókat keresnek.

És ugyanígy egyre több azoknak a cégeknek a száma, akik online jelennek meg az interneten és szabad szellemi foglalkozású, profi online üzleti munkatársakat keresnek, vagy ezeknek a szakembereknek hirdetnek számukra önálló munkavégzési lehetőséget.

Ha online szakemberré válsz, elfelejtheted a napi rutinszerű életet. Saját magadnak oszthatod be az idődet, úgy a szabadidőd, mint a munkavégzésed időpontját. Szabaddá, függetlenné tudsz válni, a jövedelmed a többszörösére emelkedik és a családodra, kikapcsolódásra is sokkal több időt tudsz fordítani.

Ideje hát megismerkedni az online életmóddal-életvitellel-, gondolkodásmóddal-, kommunikációval és munkavégzéssel.

Ideje körülnéznie az interneten, és jelentkezni egy üzleti képzésre !

A nemzetközi online üzleti színtér már több tíz éve jól és sikeresen működik, úgy tűnik, hogy végre Magyarországon is megjelennek a nemzetközi piacvezető cégek képviselői és online munkaajánlataik.

Attól óvom Önt, hogy bármilyen üzleti képzés nélkül induljon el az online üzleti világban.

Kívánom, hogy valósítsa meg Ön is a nagy amerikai álmot, miszerint fiatalok, elégedettek, függetlenek, szabadok vagyunk, könnyen, gyorsan elintézünk mindent, és minőségi életet élünk.

Ez ma már nem álom, hanem az online valóság, mely megteremthető minden embertársunk számára !

3

GD Star Rating
loading...
Még mindig a valós világban élsz?, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Vélemény?

About Krisztina Várnay

Privát végzettségem jogász és igazságügyi medátor, emberi jogok tanár. Újságíró-kommunikációs technológiák képzésen részt vettem. Jelenleg a KRE BTK szociológia szakán tanulok, miközben az University UNESCO hallgatójaként célom a nemzetközi globális fejlődés és a katasztrófavédelem területén történő segítségnyújtás.

Check Also

Mélyen a zsebébe nyúl a magyar szülő nyáron

Tábor, zsebpénz, nyaralás és játékok Budapest, 2017. június 22. – A nyári szezonban gyerekjáték bolti …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..