Amanda Seyfried filmjei III.

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

A színésznő harmadik filmje Lovelace, amely egy szívbemarkoló történetet mesél el egy fiatal lányról.

Linda Lovelance a Mély Torok című 1972-es pornófilm sztárja. Ez a mozifilm hozta meg számára a sikert és az elismerést, a férje pedig a menedzsere volt, aki fizikailag és lelkileg is kényszerítette a lányt arra, hogy elvállalja még a legdurvább jeleneteket is. Ezután eltelt négy év és Linda úgy döntött, hogy szakít a pornóiparral és csatlakozott egy feminista mozgalomhoz is, abból a célból, hogy harcolhasson a szexipar ellen. A Lovelance című mozifilm a fiatal lány, Linda tragikus életéről szól a 60-as és a 70-es évek szexuális forradalma idején.

1

A színésznő azt nyilatkozta, hogy szerinte nem árt az imidzsének és a karrierjének az, hogyha egy ilyen botrányos filmben játsza a főszerepet. Szerinte nem ábrázolták másképpen a szexet, mint ahogy azt már több filmben is látni lehetett. A Lovelance-ban kevés a romantika, több a szex, mert ebben a filmben a szex az üzlet és a szereplők pornóból élnek, hiszen ez a munkájuk. A filmben viszont a szex pár perc után másodlagos lesz, és egyre inkább Linda tragédiája lesz a főszerep.

A színésznő elmondása szerint ez a szerep volt az eddigi legnagyobb kihívása, ugyanis évekig pánikbetegségben szenvedett, de végre megtanult szembenézni a félelmeivel. A karrierje kezdetén szívesen játszott romantikus filmekben és vígjátékokban, de aztán elkezdett nehezebb szerepeket is vállalni, hogy képezze magát és fejlődhessen, így egyre jobb és jobb színésznővé vált az évek során. Viszont megvallotta, hogy imád énekelni is, ezt csinálja a legszívesebben, és örül ha lehetőséget kap rá.

A színésznő megvallotta azt is, hogy valósággal rajong a szerelmi történetekért, legfőképpen a Rómeó és Júliáért- hiszen ez a fajta ragaszodás annyira gyönyörű: hiszi, hogy a szerelem egy olyan erős és elválaszthatatlan kötelék, amely képes összeláncolni két embert, örökre- valamint abban is hisz, hogy a szerelem képes megváltoztatni az ember életét.

tumblr_lz1ga0I3op1r5tdn1_large

GD Star Rating
loading...

Vélemény?

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..