Rejtélyek, amelyek körülvesznek minket

A cikk olvasási ideje kb. 4 perc

Rengeteg dolog zajlik körülöttünk nap mint nap, valószínűleg sokan bele sem gondoltunk abba, hogy e dolgok között milyen apró furcsaságok is megtörténhetnek. Azonban ha egyszer velünk történnek meg ezek, valószínűleg mindent másképp látnánk. Cikkünkben a négy legrémisztőbb jelenséget foglaljuk össze, melyek elolvasása után hitünk vagy megrendülhet a jelenlegi világban, vagy növekedhet abban, hogy minden csak kitaláció.

4. A fekete szem rejtélye

A legtöbb embernek a szeme barna, zöld vagy kék. A legtöbbnek. Vegyük úgy, hogy az összesnek. Azonban akad egy-két kivétel; biztos vagyok benne, hogy nem szívesen találkoznánk össze egy fekete szemű emberrel. Teljesen fekete szemű emberrel. Nem is valószínű, hogy fogunk.

Szemünk legnagyobb látható részei a pupilla, a szivárványhártya, illetve a fehér külső rész. Ez bizonyos embereknél fekete, mégpedig annyira, hogy a szivárványhártyától semmiben sem különbözik látszólag. Több szemtanú van, illetve létezik papíron, aki már találkozott ilyen lénnyel, s mind azt állítják, hogy ezek nem emberek. Félelem járja át azoknak a testét, akik ebbe a páratlanul tiszta fekete mélységbe belenéznek. A hit kérdése az olvasón múlik: valóban létezhet ilyen lény?

3. Titkos megfigyelőbolygó

Egészen meghökkentő elméletekkel állnak elő manapság az összeesküvéselmélet-gyártók. Képzeljük el, hogy egy megfigyelőállomás van a Hold belsejében. Nem tudjuk, kik, valamilyen háttérhatalom figyeli a Föld lakóit. A feltételezés is nevetséges.

Üreges lenne a Hold? Azért állt a Hold Föld körüli pályára, hogy később könnyebb legyen szemlézni minket? Mi van, ha egy már korábban létező életformával állunk szemben, és ők fedezték fel maguknak a Földet? Most pedig – így van -, megfigyelőket küldtek ide. Nem kötelező hinni ezeknek, de ha belegondolunk, semmi olyan nincs benne, ami ne lehetne igaz.

2. Azonosíthatatlan repülő objektum

Ha létezik földönkívüli élet, akkor feltételezhetjük azt is, hogy nem csak mi keressük őket, hanem ők is minket. Számtalan mendemonda kering arról, hogy azonosíthatatlan repülő objektumot, UFÓ-t láttak leszállni, felszállni, átszállni felettünk.

2

Ha valóban találkozni akarnának velünk, akkor az elmúlt akárhány év alatt, amelyet azzal töltöttünk, hogy feltételezett ufók roncsait vizsgálgattuk, miért nem kerültek velünk már kapcsolatba? Mire várnak, ha egyszer már itt jártak? Persze mondhatjuk azt is, hogy nem akarnak szóba állni velünk, mert félnek. Mondhatjuk, ahogyan hihetjük is – semmi sem kötelező.

1. Gabonamező mint rajzlap

Álmodtál már valaha arról, hogy egy gabonamező fölött cirkálva rajzolhass? Valószínűleg valakik már igen, ugyanis az utóbbi időkben egyre több gabonakört találtak, melyek megmagyarázhatatlan, azonban gyakran mérnökien pontos ábrákat mutatnak.

Igen, ezzel is jól el lehet szórakozni…

A kalászok földre fektetésével persze hosszú munka után mi is elérhetjük, hogy hülyének nézzenek minket. Magasról tökéletesen fog látszani, de ha nem tudják, hogy mi voltunk, akkor bizony valami idegenkezűségre gyanakodnak majd. De ha nem mi tesszük, hiszen egy éjszaka alatt lehetetlen egyedül szórakozásból végigvinni egy ilyet, akkor mit akarnak nekünk üzenni és kik ezekkel a rajzokkal?

Még egyszer. az olvasó dolga, hogy hisz vagy nem hisz. Ma egy olyan világban élünk, ahol semmiben sem lehetünk biztosak – akár a barátaink is az ellenségeink lehetnek.

GD Star Rating
loading...
Rejtélyek, amelyek körülvesznek minket, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Vélemény?

About Tr220

Check Also

Ismeretlen férfi tűnik fel ezrek álmaiban

Több ezer ember álmában tűnik fel az ismeretlen, vastag szemöldökű, kopaszodó férfi, akit senki sem …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..