A szódabikarbóna hatása a daganatokra

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Szinte hihetetlen, hogy létezik olyan általános háztartási termék, amit olyan sok féle célra föl lehet használni, mint a szódabikarbónát. Eltávolíthatjuk vele a házból a kellemetlen szagokat, a sütemények megemelkedését elősegíti a sütőben, az erősen szennyezett edényeket segít elmosogatnunk, de számos gyógyászati célra felhasználhatjuk.

Kicsit ismerjük meg a nátrium-hidrogén-karbonát kémiáját, hogy jobban megértsük, hogy miért is használhatjuk a konyhában és a gyógyászatban is egyaránt.

A nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna) enyhén lúgos, vízben jól oldódó só. A savakat semlegesíti, közben szén-dioxid szabadul föl. A szódagyártás és más vegyipari folyamatok mellékterméke. Környezetre ártalmatlan, sokoldalúan fölhasználható.

1

Amit a gyógyszer gyártók nem mondanak el!!!

Szemben a hagyományos rákellenes terápiákkal, a szódabikarbónás kezelésnek semmilyen káros mellékhatása nincs. Tudjuk jól, hogy a kemoterápiának milyen szörnyű mellékhatásai vannak.

Tullio Simoncini  római onkológus szerint a gombák nagy figyelmet érdemelnek, mert a legerősebb és a legszervezettebb mikro anyagok, amelyek a rák különösen jelentős okai, köztük is a candida az egyedüli kiváltó tényező. A rák rosszindulatú vagy jóindulatú típusa attól függ, hogy a megtámadott szövet milyen reakciót fejt ki annak érdekében, hogy a gombák ne terjedjenek el. Olyan anyagot kell találni a candida ellen, amely a savas környezetet megszünteti, amelyben nagyon gyorsan elterjed. Ez a szódabikarbonát. Elméletileg, ha a gombák ezzel közvetlen kapcsolatba kerülnek, akkor a tumor visszafejlődése elérhető.

Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák. Azt még érdemes tudni, hogy csak kúra szerűen, megfelelő adagolásban alkalmazható, mert a szervezet túl lúgosítása is problémákhoz vezethet.

Nyilván fölmerül a kérdés, hogy ha valóban ilyen egyszerűen gyógyítható a rák, akkor miért hal meg annyi ember a mai napig is különféle rákos megbetegedésekben.

Simoncinit a bíróság elítélte első fokon gondatlanságból elkövetett emberölésért, megtiltották módszerének reklámozását. A hagyományos kezelést kapó betegek közül is sokan meghalnak. Az egyszerű ember sajnos nem tudja eldönteni, hogy mi az igazság. Valóban tévedett a professzor, vagy a gyógyszer gyártók akarták, hogy így legyen?

A tapasztalat azt támasztja alá, hogy a lúgosító étrendet folytató, zöldturmixokat nagy mennyiségben fogyasztó, candida ellenes kúra szabályait betartó rákos betegeknél a kóros sejtosztódás szinte minden esetben lassul, gyakorta megáll, sőt nagy százalékuknál vissza is fordul.  Az állapot javulásának még nagyobb az esélye, ha az előbb említett étkezés mellett még lúgos sóoldatot is fogyaszt a beteg.

 A bélrendszeri rákok nagy része valóban azokon a területeken fejlődik ki, ahol nem megfelelő összetételű a bélflóra a candida albicans javára.

GD Star Rating
loading...
A szódabikarbóna hatása a daganatokra, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Vélemény?

About vidfred

Check Also

Mélyen a zsebébe nyúl a magyar szülő nyáron

Tábor, zsebpénz, nyaralás és játékok Budapest, 2017. június 22. – A nyári szezonban gyerekjáték bolti …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..