Nincs több csók – Mert egyszer eljön az idő…

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A Nincs több csók R Travis romantikus thrillere, ami a szerelemről, a barátságról, a csábításról és a rejtélyekről szól. 2013-ban jelent meg e-könyv formátumban.

A könyv egy tizenkilenc éves fiú mindennapjairól szól: Ray utolsó évét tölti a seaville-i gimnázium padjaiban. Amikor megismerkedik élete szerelmével Gina személyében, élete egy csapásra megváltozik. Egyszerre lesz része sikerekben és kudarcokban.

Ray nem ismeri apját. Számtalan próbát tett már arra, hogy anyjától valamilyen információt kapjon, de soha sem járt sikerrel. A valódi vágy, hogy megismerje őt, csak akkor ébred fel benne, mikor szerelme, Gina ösztönzi arra, hogy megkeresse.

Azonban apja megismerésével együtt sötét titkok is a felszínre kerülnek. Ray nem kezeli a helyzetet komolyan. Éppen elég gondot okoz neki az, hogy miként tudna Ginára egyedüli kedveseként tekinteni.

Amikor már minden rossz megtörténik, mindenki csak a nyugalmat várja. De ez a nyugalom csak látszólagos.
Mert egyszer eljön az idő, amikor már nincs több csók.

A szerzőről

R Travis regényíró, 1993-ban születtett, az írással 2012-ben kezdett el foglalkozni. Eddig két könyvet írt, a Nincs több csókot, ami már kész van, és ennek folytatását, a Nincs több könnyt, ami hamarosan elkészül. A harmadik rész írása még folyamatban. Célja a könyvírással az olvasóközönség bevezetése egy életszemlélet mélyebb rétegeibe: segítségével megtudhatjuk, mennyire tud bonyolulttá tenni egy átlagos életet egy apró szikra.

Vélemények a könyvről

A következő véleménynyilvánítások olyan olvasóktól származnak, akik maguk is szerepeltek a könyvben: az ő személyiségük lett átemelve, hogy minél realisztikusabb kép készüljön róluk.

„Nekem nagyon tetszett a könyv, mert többségében valós történések sorozatát írja le. A fiatalok mindennapjai tökéletesen illenek a történetben szereplő gimnazisták változatos és a maguk furcsa módján megélt dolgaihoz. Habár a történetben vannak olyan fordulatok, amik nem kimondottan valóságosak, leginkább egy szabadgondolkodású fiatal fiút mutat be, akire rengeteg érdekes és furcsa élethelyzet vár még.”

„Engem nagyon megfogott a könyv, mivel bele tudtam képzelni magam, át tudtam élni a hihetetlenül izgalmas, bár olykor kissé misztikus történéseket, mivel a szereplők nagy része valós személyeken alapszik, és én ezek egyike lehettem. Nagyon jó olvasni a korunkbeli gimnazista fiatalok mindennapjairól, életéről: van benne szerelem, ármány, intrika. A változatos kifejezésmód és az, hogy a könyvnek lesz folytatása, arra utal, hogy egy nagyon tehetséges írópalántával van dolgunk. Sok sikert neki a továbbiakban is!”

„Én már elolvastam, nekem nagyon tetszett! A könyv egy kamasz fiú életébe ad betekintést. Szövevényes szerelmi szálak, barátságok, rejtélyek, lebilincselő események számos történései tartják fogva e könyv olvasóit. Csak ajánlani tudom.”

A könyvet erre a linkre kattintva lehet elérni!

About Tr220

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …