Horrortörténetek- Az olajember

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Szerte a világon nagy népszerűségnek örvend a rejtélyes és félelmetes olajember, amelyet a tudomány nem ismer el. Ezekről a lényekről már évtizedek, illetve évszázadok óta rendszeresen lehet hallani, de egyértelmű bizonyítékkal még senki sem tudott szolgálni. Malajziában már régóta suttognak egy félelmetes és borzalmas teremtményről, melyet csak úgy neveznek: az olajember.

5

Az olajember időről időre felbukkan, rettegnek tőle és nem ok nélkül. Először talán teljesen ártalmatlannak tűnő humanoid, de valóban egy kegyetlen és vérszomjas szörnyeteg. Miért lenne vérszomjas? Az erőszakos cselekedetei miatt.

A legendája közel sem egy új történet, megjelenése periodikusak. A legelső említések talán a múlt századból valók. Akkor beszéltek egy a falvakban megjelenő sötét alakról, aki rettegésben tartja az ott lakókat. Nevezik még úgy is, hogy „A lányok démoni megrontója”. Az olajember mikor felbukkan hirtelen minden élet eltűnik a falvak utcáiról, az ablakok és ajtók bezárva vannak, melyek mögött ott vannak a rettegő szülők akik feszülten várják a hajnalt, a végsőkig bízva abban, hogy lányukat nem ragadta el ez a dzsungelből kisétált szörnyeteg. A jelek szerint elsősorban fiatal lányokra vadászik és rabolja el őket. 2012-ben számos eltűnési esetet jegyeztek fel a hatóságok, a többségben fiatal lányokat raboltak el, akik soha többé nem kerültek elő, pedig a falvak lakói és a hatóság is nagy erőkkel kereste őket, de sajnos mindhiába.

Egy másik eset az, amikor az olajember nem viszi magával az áldozatait,hanem saját otthonukban megtámadja őket. A bejelentések után részletes vizsgálatoknak vetették alá az ezt állító  embereket, de jelentős eredményre így sem sikerült jutni. A sérülések alapján nem volt megkérdőjelezhető az a tény, hogy bántalmazás történt, viszont az olajemberre utaló nyomokat soha nem találtak. Nagyon érdekes azonban az, hogy a férfiak ellen semmiféle attrocitást, támadást nem követ el, sőt ellenkezőleg: menekül előlük. A napokban pedig ismét igen nagy aktivitást mutat ez a lén, sorra érkeznek a különböző észlelések, a falvak pedig ismét megtelnek rettegéssel.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …