Tarot kártya leplezte le a gyilkost

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A horrort élte át egy kártyajósnő, mikor ügyfele a kártyalapok hatására ismert be egy gyilkosságot.

Star Randel-Hanson lakásukban meggyilkolta lakótársát, a 70 éves Derick Marney-t, 2015 májusában, Brighton-ban. A férfi 10 nappal az eset után ellátogatott egy jósnőhöz, a jóslás során azonban különös véletlen (?) történt. A jósnő elkezdte felfordítani a lapokat, melyek között ott volt az Akasztott ember, a Halál, az Igazság, valamint a Torony is. Mire az utolsó lap következett – ami az Ördög volt – a gyilkos teljesen kiborult, összeomlott és sírni kezdett.

A jósnő az ügyféllel egyeztetve felhívta a rendőrséget, a diszpécser azonban nem vette komolyan a hívást és a kevésbé fontos ügyek közé sorolta azt. A jósnő elmagyarázta, hogy ő egy kártyajós, és az ügyfele éppen beismert egy gyilkosságot, a hívás kezelője azonban átirányította egy kevésbé fontos ügyeknek fenntartott telefonszámra a hölgyet, aki mindvégig kettesben volt a tettét beismerő gyilkossal.

A jósnő, Ms Braiden elmondta, hogy először volt dolga gyilkossal, sokként élte meg a történteket, de professzionálisnak kellett lennie és nyugodtan kellett tartsa a férfit.

„Viccelődés a késésről”

 „Sajnos nem hittek nekem, de nem lepődtem meg rajta” mondta a nő.

A jósnő elmondta, hogy ezt követően hozott egy italt a férfinek a szomszédban lévő boltból és tovább várakozott a rendőrökre.

„Megkérdeztem, hogy megengedi-e, hogy készítsek pár jegyzetet… Lejegyeztem neveket, helyeket, hol szúrta meg a férfit és hol van a test. Nem kérdeztem, hogy miért tette, de az igazat megvallva nem hiszem, hogy beszélni akart volna velem erről. Viccelődtünk arról, hogy mennyi időbe kerül a rendőrségnek kiérkezni. Ezen a ponton kezdett feszülté válni, már nem én voltam az egyetlen, aki az üvegajtón keresztül a rendőröket kereste, hanem ő is.”

A rendőrség végül 55 percen keresztül várakoztatta a gyilkossal lévő hölgyet, mire megérkeztek. A hivatalos szerv később beismerte, hogy a bejelentés rossz fontossági szinttel volt kezelve és a hívás kezelője utólag megkapta a megfelelő instrukciókat.

Az áldozat halálát az oldalán lévő 15 cm-es szúrás okozta, ami károsította a létfontosságú szerveket. A sussex-i rendőrség elmondta, hogy a gyilkos motivációja nem tisztázott.

(A BBC News nyomán)

GD Star Rating
loading...
Tarot kártya leplezte le a gyilkost, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Vélemény?

About BHajni

Check Also

Ismeretlen férfi tűnik fel ezrek álmaiban

Több ezer ember álmában tűnik fel az ismeretlen, vastag szemöldökű, kopaszodó férfi, akit senki sem …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..