Felmondott, hogy szoptathassa párját

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

pár
Jennifer és Bred

Az Atlantában élő Jennifer Mulford kilépett állásából, hogy teljes mellbedobással fókuszálhasson 36 éves testépítő párja, Bred Leeson szoptatására. 

Jennifer olvasott egy értekezést arról, hogy milyen szoros köteléket tud kialakítani a szoptatás két ember között, ezért elhatározta, hogy elkezdi szoptatni gyerekkori szerelmét. Jennifer először „szárazon” kezdte szoptatni a párját, s mivel ezt a procedúrát két óránként kívánta végrehajtani, még az állásából is kilépett, hogy közösen hódolhassanak új szenvedélyüknek.

Annak érdekében, hogy képes legyen a szoptatásra, átveri a testét, ami így azt hiszi, hogy gyermeke született és beindítja a tejtermelést (görögszéna kapszula csodákra képes – a szerk.). Továbbá homeopátiás szert szed, és lenmagot fogyaszt, hogy ezzel is segítse a tejelválasztást.

A nő – akinek egyébként már van egy húsz éves lánya – és 36 éves párja nagyon boldog ebben a különös kapcsolatban. lolBred kimondottan izgatott az anyatejfogyasztás egészségre gyakorolt hatásai miatt.

A szoptatást nem csinálják nyilvánosan, ennek ellenére szeretnék megosztani történetüket a világhálón.

A különös „hobbi” miatt egyébként már több anya is felszólalt. Ők azt sérelmezik, hogy ezzel a viselkedéssel megnehezítik a nyilvánosan szoptatni kívánó édesanyák dolgát, akik nem tudják majd anélkül megetetni gyermeküket, hogy nevetség tárgyává ne válnának, vagy szégyenkezniük ne kellene.

Sérelmezik továbbá, hogy ezzel a magatartással növelik a szoptatás szexuális értelemben vett megítélését, és az anyatejnek egyébként sincs semmiféle pozitív hatása a felnőtt emberekre.

GD Star Rating
loading...
Felmondott, hogy szoptathassa párját, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Vélemény?

About BHajni

Check Also

Mélyen a zsebébe nyúl a magyar szülő nyáron

Tábor, zsebpénz, nyaralás és játékok Budapest, 2017. június 22. – A nyári szezonban gyerekjáték bolti …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..