Amíg fiú nem lesz

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Augustina Higera 14 gyermekkel büszkélkedhet – mindegyikük lány. A 29 éves texasi nő felbolygatta az internetet hihetetlen fogadalmával, amit magának és a férjének tett. Addig kívánja ugyanis növelni a családját, amíg fia nem születik. Története egyszerre lenyűgöző és megdöbbentő.

Augustina első lánya, Belicia, első férjétől született, amikor ő maga még csak tinédzser volt. Őt követte Nyelli, Liliana és Vanessa – egyik gyermeket sem tervezték.

Az évek során Augustina kipróbált mindenféle fogamzásgátlót, de egyik sem bizonyult hatásosnak. Állítása szerint minden terhesség meglepetésként érte, de mindig kicsattanó örömmel fogadta a hírt.

Augustina negyedik lánya még csak négy hónapos volt, amikor a nő találkozott második férjével, Jose-val. Két éven belül két lányuk született, Daniela, majd Cilla.

Cilla születése után megtudta, hogy újra teherbe esett, ezúttal azonban ikrekkel. Augustina biztos volt benne, hogy legalább az egyik baba fiú lesz. Még az orvosok is azzal biztatták, hogy sokkal gyakoribb a fiú-lány ikerpár, mint a megegyező nemű.

Ennek ellenére az ikrek lányok lettek. Két évvel az ikerpár, Luzelena és Marielena születését követően megérkezett Analilia, majd újabb két évvel később még egy lány, Aravelia.

Három hónappal később Augustina újra terhes lett, ismét ikrekkel. Pár héttel a lányok születését követően Augustina újra úgy érezte, hogy gyermeket hord a szíve alatt, méghozzá ikreket. Az orvosa szerint azonban nagyobb esélye volt megnyerni a lottót, mint egy harmadik ikerpárral is teherbe esni. Ennek ellenére pár hónappal ezelőtt megszületett Bella és Isabella. Arra, hogy Augustina harmadjára is természetesen úton teherbe esik ikrekkel 500.000 az egyhez volt az esély.

A 14 gyerekes anya megfogadta, hogy addig fog újra teherbe esni, amíg fia nem születik.

Mozgalmas és fárasztó életstílusa ellenére Augustina azt mondja, hogy semmit sem változtatna meg. Gyermekkorában ideje nagy részét azzal töltötte, hogy kistestvéreire vigyázott, azóta anya szeretett volna lenni, és a terhességet is vidám, stresszmentes időszaknak éli meg.

Augustina naponta 42 adag ruhát mos ki, 8 különböző ételt készít el, és csupán pár órát alszik (állítása szerint kettőt). Amíg ő ellátja a gyerekeket (és iskolába viszi őket minibusszal) addig férje, Jose heti hát napot dolgozik. Egy díszkertészeti céget futtat, hogy el tudja tartani a népes családot.

“Akárhányszor teherbe estem, megdöbbentem” mondta a The Mirror UK-nek az anyuka. “Mindenféle fogamzásgátlót kipróbáltam, de mindig becsúszott valami hiba.”

Augustina jelen pillanatban spirállal védekezik, de reméli, hogy megpróbálkozhat egy újabb babával, amikor a legfiatalabb ikrei négyévesek lesznek.

Augustina szerint áldás lenne, ha születne egy fia, különösen a férje számára.

“Nincs felső limit, hogy hány gyermeket szeretnék” mondta el a The Mirror UK-nek. “Szülnék még tízet, ha ez azt jelentené, hogy lesz egy fiam.”

GD Star Rating
loading...
Amíg fiú nem lesz, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Vélemény?

About BHajni

Check Also

Küszöbön a III. világháború?

Horacio Villegas önjelölt médium úgy hiszi, hogy belelát a jövőbe, így pedig meg is nevezett …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..