Losonczi Kata inkább letiltott, mintsem hogy érdemben megcáfolja a kritikáimat

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Tegnap ismét fergeteges cikkel rukkolt elő a Magyar Idők nevű kormánypropaganda újság. Arról szól, hogy Simicska Ádám – Simicska Lajos médiamogul fia – kiállt a nyilvánosság elé, interjút adott a zsurpubi.hu oldalnak és hogy ez egyértelműen azt jelenti, hogy a Magyar Nemzet (és vele együtt a HírTV, valamint a Lánchíd Rádió – mivel ezek a médiumok is Simicska-érdekeltségűek) a Jobbik lakájmédiája lett. A cikk még felrója azt is a Magyar Nemzet újságíróinak, hogy miért nem veszik észre, hogy csak azt írhatják le, ami a tulajdonos érdekeivel egybeesik.

Losonczi Kata, szebb napokat is látott médiamunkás, volt HírTV-s, jelenlegi EchoTV-s nagy örömmel osztotta meg a szóban forgó Magyar Idők-cikket a Facebookon, mint egy, a volt munkahelyét „leleplező” és „tényfeltáró” (igazából a rosszindulattól dagadó) anyagot. Meglátva a remek lehetőséget, hozzászólásban érdeklődtem, hogy Katának nem okozott-e problémát, hogy csak a tulajdonos érdekeivel egybeeső dolgokat írhatott le, amikor a G-nap előtt a HírTV-nél dolgozott. Hirtelen, csak most kezdte el szúrni a szemét az állítólagos elfogultság?! Erre ő lekezelő stílusban válaszolt, miszerint fiatal korom miatt nem értek semmit… Amikor megkérdeztem tőle, miért a kormányoldalon jól bevált mellébeszélést és a vitapartner ostobának nézésének fegyverét alkalmazza, letiltott. Eddig tartott hát a függetlenkedés, ha valaki a Magyar Időknek, vagyis a kormánynak nem tetsző kritikát/véleményt fogalmaz meg, azt azonnal letiltani, elhallgattatni, eltaposni kell!

vslosonczi
Próbáltam érdeklődni, hogyhogy csak most kezdte el szúrni a szemét az elfogultság…
vslosonczki2
…de Losonczi elmenekült a további vita elől. Letiltott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A HírTV jelenlegi függetlenségét számtalan riport bizonyítja, ahogyan Losonczi Katának azt a képességét is, hogy tökéletesen hozni tudja a Fidesz-kiszolgáló szerepet. Hiszen, először a HírTV-től a Magyar Időkhöz, onnan pedig az EchoTV-hez, bábu módjára való átmozgatása jelzi, hogy ha a Fidesz ezek után éppen a kormányban szánna neki kirakati és jegyzői feladatokat, oda is befér majd.

About Nagy Zsolt

Check Also

Terrortámadás történt Szentpéterváron

Hétfő kora délután két nagy robbanás rázta meg az orosz nagyváros, Szentpétervár metróhálózatát. Egyik detonáció …