Chemtrails – Égmérgezés (3/5)

A cikk olvasási ideje kb. 5 perc

A cikksorozat előző részéből megtudhatjuk, mi minden minősül mindennapi méregnek, melyek minket érnek az égből; de ha sok a kérdés, s még több a kétely, érdemes elolvasni
inkább az elejétől.

Antitézis: Kognitív Disszonancia

Nem egy olyan képet láttunk már, amin hordókkal teli repülőgépek belső tere volt látható; ám ez önmagában még semmit nem bizonyít. A legtöbb repülőgépet tesztelésük során víztározó hordókkal szerelik fel, így a mérnökök repülés közben, különböző méréseket hajthatnak végre, és szükség szerint csökkenteni is tudják a hasznos terhet, némi vízmennyiség kieresztésével.
Nyilván egyszerűbb lenne ide is cementes zsákokat pakolni, s bár a levegőben mindentől könnyű megszabadulni, azért egy zsáknyi cement ledobása néhány ezer méter magasból… nem túl humánus módszer –bár a méreganyagok rosszindulatú permetezése sem az!
Utóbbival ellenben, a cementes zsákok viszont mégis, könnyebben kimutatható különösségi kvalitással kecsegtetnek. Határozottan nagy port kavarna egy ilyen cementluftos ügylet:)

Na, de most viccet félretéve… Ha a permetezéshez felhasznált repülőgépek titkosak, és nem észlelhetőek semmilyen radar által, akkor most ezúton szeretném jelezni, hogy szemmel láthatóan rossz álcázási metodika mellett döntöttek a gonoszok! Ugyanis látom őket az ablakból. Vagy a mezőről, tetőről, bárhonnan, ha épp nem a tévét nézem, ugye.
Egyébként is, azok a repülőgépek melyek a radar által észlelhetetlenek, nem éppen hétköznapi formával rendelkeznek, és az áruk is magasan túlszárnyal, több 47 ezres álomhatárt (a speciális formatervezés, anyaghasználat, technológia és egyéb illeték miatt, amit egy ilyen repülőgép igényel).

Ám van olyan, akit mindez nem győzhat meg, sőt, még inkább felbuzdulva az ügy pofátlan nyíltságán, csak jobban ellene szegődik! A svéd Zöld Párt vezetője úgy érezte, itt az ideje kinyilatkoztatni az igazat. A saját igazát!

Pernilla Hagberg –aki helyi politikusként foglalatoskodik, a közel négyezer lelket számláló Vingaker falvában, valójában nem is a Zöld párt vezetője. Pusztán a párt egy szimpla tagja, aki azt állítja, hogy a szokásos kondenzcsík-jelenség mellett valójában, vegyi permetet is szórnak a titkos, de egyébként mégsem annyira titkos repülőgépek.
Szerinte az időjárás befolyásolására törekvő intézkedések ezek, melyek szárazságot, vagy épp esőzéseket, hideget vagy meleget, áldást és katasztrófát képesek koncentrálni adott földrajzi egységekre; mindezt különös kormányszemélyek kénye-kedvére, kvázi megrendelésre.
Állítólag az USA és az oroszok a legfőbb mozgatórugói ennek a gépezetnek, de a CIA és az NSA is nyakig benne van –állítja Pernilla, aki maga is hozzátette, hogy mindez csak a saját véleménye. Ennek ellenére, a hölgy kijelentését pártja, nemes egyszerűséggel,
ostobaságnak minősítette és elzárkózott álláspontjától.
Pedig Pernilla piedesztáli provokációja, príma pletykák peremét puncsozta…

Ami azt illeti, az „Obama-kormány” időközben tényleg elismerte a vegyi anyagok légköri permetezésének lehetőségét; de ezt csak úgy csendesen, visszafogottan. Ahogyan az ilyesmit közölni kell. Ez a beismerés, jelen esetben is egyetlen emberre korlátozódik, aki szintúgy csak a saját véleményét fejtegette; John Holdren –az USA elnökének tudományos tanácsadója szerint, a geo-mérnökségi tevékenység, igenis létezik.

Szerinte: „a pakliban kell, hogy tartsuk, mert eshetünk még oly kétségek közé, hogy használnunk kelljen”

„ugyanakkor, a veszélyei ennek, hogy nem értjük még annyira a rendszert, hogy teljességgel bizonyosak lehessünk a következményeket illetően; így ha nagy léptékű változtatásokat eszközölünk, az olyan mellékhatásokat is eredményezhet akár, melyek a megszüntetni kívánt problémánál jóval súlyosabbak is lehetnek”

Említést tesz még arról, hogy több tervezetet is átbeszéltek már, melyek között egy „klasszikus példa” amikor olyan anyagokat permeteznének a légkörbe, melyek visszavernék, ill. elterelnék a napsugárzás egy részét. Ily módon, egyfajta hőmérséklet-csökkentő hatást elérve, mely valamennyire kiegyenlíthetné a szén-dioxid és más gázok bolygónkra mért üvegház-hatását. Ez gyakorlatilag hűthetne kissé a légkörön.

De ez „nagyon drága lenne, és egyébként sem kivitelezhető a légkörben jelenleg is keringő tárgyak veszélyeztetése nélkül; illetve nem is oldaná meg az egész problémát, mert ha valami az energia-spektrum látható tartományán belül interferálódik azért, hogy kioltson vagy csökkentsen egy hatást a spektrum túlsó (infravörös) tartományán belül,
nem várható el, hogy mindez teljességgel hatásos legyen”

                                      (mondta mindezt a Washington AP interjújában)

A cikksorozat folytatása itt található, amiben folytatódik az antitézis, egy mindannyiunkat érintő, pszchihológiai jelenséget is számításba véve.

Ξ Köszönöm az elolvasást! Kérlek, pontozd ♥ cikkemet!

About Intriquss

Látszat és Láttatás.

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …